HVS-TaTS Talissa ja SportTV:ssä lauantaina 11.1.

10.1.2014  |  16:15

 

Lauantaina 11.1. pelataan sekä miesten että naisten Norpe Tennisliigaa. HVS saa kummassakin liigassa vieraakseen TaTS:n joukkueet Taliin klo 14 alkaviin otteluihin.
HVS puolustaa miesten viime kauden mestaruutta, TaTS oli finaalissa ja sai hopeaa.  HVS johtaa kuuden kierroksen jälkeen miesten liigaa ja marssittaa TaTSia vastaan Santtu Leskisen, Tuomo Ojalan ja Sami Huurinaisen. Sarjataulukossa kahden pisteen päässä HVS:stä olevaa TaTSia edustavat Micke Kontinen, Henrik Sillanpää ja Timi Kivijärvi.
Ykkösten ottelu Santtu Leskinen – Micke Kontinen sekä nelinpeli on nähtävissä myös SportTV:ssä.
Linkki tapahtumasivuun:

http://sporttv.fi/events/205/hvs-vs-tats

HVS ja TaTS ovat naisten liigan ylemmässä lohkossa Smashin ja PVS:n kanssa. Joukkueet pelaavat lohkon sisällä kaksinkertaisen sarjan. TaTS voitti HVS:n kotikentällä naisten Norpe Tennisliigan avauksessa HVS:n 2-1, vaikka joukkueen ykkönen, Ella Leivo, kisasi samaan aikaan Egyptissä. Lauantaina Leivo on TaTS:n ykkösenä ja kohtaa HVS:n Lila Humalojan. Kakkosten ottelu käydään HVS:n Laura Pennasen ja TaTS:n Tanja Tuomen kesken.

Miesten Norpe Tennisliigan kakkonen, yhdeksän pistettä kerännyt tapiolalainen TCT menee naapuriin, Grani Tenniksen vieraaksi. Kahdeksantena sarjataulukossa olevan GT:n ykkösenä pelaa nyt ensimmäisen kerran joukkueen ruotsalaisvahvistus Christian Johansson. Hän kohtaa mainiossa vireessä koko kauden olleen, miesten voittajatilastoa johtavan TCT:n Jesper Saarnin. Kakkosten ottelussa kohtaavat Panu Virtanen ja Mika Julin ja kolmosten ottelussa Hannu Piiroinen ja Mika Purho.

Smashin ykkösenä on virolaisvahvistus Vladimir Ivanov, joka on pelannut kaikissa aiemmissa kuudessa ottelussa. Hän saa lauantaina vastaansa V-P:n Mikko Kinnusen. Seitsemäntenä sarjataulukossa olevan V-P:n kakkonen, Matti Manninen, on pelaajien voittotilaston kakkosena heti TCT:n Saarnin jälkeen. Kummallakin viisi voittoa ja yksi tappio, mutta Saarnilla on yksi voitettu enemmän ja yksi hävitty erä vähemmän kuin Mannisella. Manninen kohtaa Smash-ottelussa Timo Niemisen. Kolmosten ottelussa ovat vastakkain Smashin Mika Kosonen ja V-P Tuomas Waheeb.

Sarjataulukossa viidentenä oleva liiganousija KarTe Joensuusta saa Mehtimäen halliinsa vieraakseen JTS:n, joka on liigassa yhdeksäntenä. KarTen Anssi Raasio kohtaa jyväskyläläisten pietarilaisvahvistuksen, Mikhail Balmashevin.  JTS:n kakkosena pelaa ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella USAn yliopistosta palannut Jesse Kiuru, joka kohtaa KarTen Teemu Airaksisen.
Kolmosten ottelussa ovat vastakkain KarTen Leo Haapasalo ja JTS:n Kalle Nikunen.

Liigaan täksi kaudeksi noussut Lo-Te ei ole vielä avannut pistetiliään. Lauantaina joukkue saa kotikentälleen vastaansa HLK:n, sarjataulukossa kuudentena olevan joukkueen.

Naisten Norpe Tennisliiga

Naisten Norpe Tennisliigan viimekautista voittoa puolustava Smash matkustaa PVSn vieraaksi. Porilaisten ykkönen, Ninni Hietaniemi kohtaa Smashin Hanna Tolosen ja kakkonen, Jaana Pohjaranta Kristina Parviaisen. Hanna Tolonen ei johtaa pelaajien voittotilastoa. Hän ei ole vielä menettänyt liigassa erääkään.
Joukkueet kohtasivat lokakuussa Smashin kotikentällä, voiton ei silloin Smash 3-0.
Ylemmän lohkon toinen ottelu on yllä kuvattu HVS-TaTS.

Alemmassa lohkossa liiganousija EVS kohtaa kotikentällään HLK:n, joka voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 3-0.  Smash-Kotka kohtaa HmTS:n, joka tavoittelee nyt revenssia vieraskentällä. Haminalaiset kokivat 0-3 tappion alkusyksystä Smash-Kotkalle kotihallissaan.

Naisten Norpe Tennisliigan ylemmässä lohkossa

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkkomaksut toimivat jälleen… →