HVS ja Smash miesten Norpe Tennisliigan välieriin

19.2.2017  |  23:29

Kuva: STL.

Miesten Norpe Tennisliigan puolivälierät pelattiin lauantaina Helsingissä. Talin Tenniskeskuksessa vastakkain olivat HVS-Tennis ja Smash-Kotka. Tarjolla oli todella kova kattaus huipputennistä, sillä molemmilla joukkueilla oli kärkivahvistukset mukana. Ykkösten kaksinpelissä pelasivat ATP-listalla sijalla 704 oleva kotijoukkueen Kenneth Raisma ja vieraiden Ivan Nedelko, joka on ATP-rankingissa sijalla 353. Avauserässä virolainen Raisma oli parempi ja vei sen 6-3. Toinen erä ratkesi vasta tiebreikin jälkeen Nedelkolle 7-6. Kolmannessä erässä Raisma oli terävämpi ja vei 10-3 voitolla kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Kakkosten kaksinpelissä Suomen ykköspelaaja, ATP-rankingissa sijalla 746 oleva Patrik Niklas-Salminen sai vastaansa Ville-Petteri Ahdin. Ottelu eteni tasaisesti mutta Niklas-Salminen oli molempien erien ratkaisuvaiheissa parempi ja otti voiton 7-6, 7-5. Kolmosten kaksinpeliin HVS oli vaihtanut Emil Ruusuvuoren tilalle Aaro Pölläsen, jota vastaan asettui Ahdin veljeksistä Valtteri. Pöllänen pelasi läpi ottelun vakuuttavasti ja 6-2, 6-3 lukemin tullut voitto takasi helsinkiläisille paikan Tennisliigan välierissä.

Miesten liigan toinen välieräpaikka ratkaistiin Myllypurossa Smash-Tenniksen ja Valkeakosken Tenniksen välillä. Ykkösten kaksinpelissä kohtasivat kotijoukkueen Vladimir Ivanov ja vieraiden Oskar Pallin. ATP-listalla sijalla 440 oleva Ivanov ei ollut yllätettävissä ja tiukasta toisesta erästä huolimatta voitti ottelun 6-1, 7-6.

Myöskään Myllypurossa ei nähty nelinpelejä. Siitä pitivät huolen Smashin kakkospelaaja Jesper Saarni ja kolmospelaaja Hermanni Tiainen. Saarni voitti Joonas Salosen 6-3, 6-1 ja Tiainen Valtteri Telinkankaan 6-3, 6-2. Näin Smash eteni neljäntenä joukkueena välieriin.

Miesten Norpe Tennisliigan välierät pelataan 11.3.2017. Suoraan välieriin pääsivät runkosarjan kaksi parasta eli Sata Tennis ja Grani Tennis. Runkosarjan voittaja Sata saa valita vastustajakseen joko HVS:n tai Smashin. Myös naisten välierät pelataan 11.3. ja niissä vastakkain ovat Smash ja ÅLK sekä TaTS ja HVS.

Lisätietoa: www.tennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Tällä viikolla ÅLK… →