Huurinainen, Kivijärvi ja Tuomi Kotkan ITF Futuresin pääsarjaan

13.8.2012  |  09:53

Kolme suomalaispelaajaa, Sami Huurinainen, Timi Kivijärvi ja Verneri Tuomi selvitti tiensä miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelin pääsarjaan. Karsintoihin osallistui 16 suomalaista, joista puolet eteni toiselle kierrokselle, jonka voittajat nousivat pääsarjaan.
Sami Huurinainen voitti toisella kierroksella Alex Hedmanin, Timi Kivijärvi Jani Jankkilan ja Verneri Tuomi Venäjän Stanislav Korshunovin.
Santtu Leskinen kävi toisella kierroksella kolmieräisen Venäjän Yan Sabaninin kanssa, mutta joutui taipumaan ratkaisevassa erässä 5-7.
Kaksinpelin pääsarja käynnistyy maanantaina. Kisan ykkössijoitettu on Tampereen ATP Challenger -turnauksesta tuttu Ranskan Eric Prodon, jota vastaan arpa heitti karsija Tuomen. Timo Nieminen on kisan kakkossijoitettu ja hän saa toisella kierroksella vastaansa Micke Kontisen.
Juho Paukku on seitsemänneksi sijoitettu ja kohtaa Henrik Sillanpään. Karsijoista Sami Huurinaisen vastustaja on venäläiskarsija Yan Sabanin ja Timi Kivijärven Itävallan Peter Goldsteiner.
Turnauksen villin kortin saaneista Herkko Pöllänen kohtaa sunnuntaina Vierumäen turnauksen voittaneen Viron Vladimir Ivanovin, Max Wennäkoski Ruotsin Kalle Averfalkin ja Rasmus Lindström virolaiskarsija Markus Kernerin.
Järjestäjät antoivat neljännen villin kortin Boris Chernoville, joka kohtaa Vierumäen finalistin, Ruotsin Milos Sekulicin.

Maanantaina kaksinpelin avausottelunsa pelaavat Timi Kivijärvi, Rasmus Lindström ja Sami Huurinainen. Ohjelmassa on myös nelinpelin ensimmäisen kierroksen otteluita.

Sami Huurinainen 

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen kohtaa… →