Humaloja, Niklas-Salminen ja Ruusuvuori puolivälieriin Rungtedt Kystissä

15.10.2014  |  09:44

Rungsted Kystissä, Tanskassa pelataan tällä viikolla juniorien 4.kategorian ITF-turnaus.
Poikien kaksinpelin ykkössijoitettu TaTS:n Patrik Niklas-Salminen (ITF 181) jatkaa vakuuttavaa menoaan: hän voitti toisella kierroksella tanskalaiskarsija Thomas Schwencke Lindqvistin samoilla 6-1, 6-0 lukemilla kuin avausottelunsa.  Puolivälierissä Patrikilla on vastassaan Saksan Marvin Möller (ITF 520).
HVS:n Emil Ruusuvuori (ITF 648) otti hänkin toisen voittonsa; keskiviikkona kukistui 14-vuotias irlantilaiskarsija Simon Carr (ITF 1524). Puolivälierissä Emil kohtaa kolmossijoitetun Tanskan Johannes Ingildsenin (ITF 263). Tämä on poikien toinen kohtaaminen. Viime vuonna tanskalainen voitti Emilin TaTS Openin ensimmäisellä kierroksella kolmessa erässä.
Nelinpelissä Emil Ruusuvuori ja HVS:n Aaro Pöllänen aloittavat kisan kakkossijoitettuina puolivälieristä, jossa kohtaa ruotsalaiset Linus Bergevin ja David Norfeldtin.

HVS:n Lila Humaloja meni Patrikin ja Emilin tavoin puolivälieriin. Kolmossijoitettu Lila voitti toisella kierroksella tanskalaiskarsija Emma Haakanssonin ja kohtaa Ruotsin Wilhelmina Palmerin (ITF 537). Tyttöjen edellinen kohtaaminen oli viime kesänä Pajulahden 5.kategorian ITF-kisan finaalissa. Siinä Palmer otti voiton kolmessa erässä, joten Lilalla on nyt revanssin paikka.

Juniorien ITF-turnaus (4.kateg.)
13.-18.10.2014 Rungstedt Kyst, Tanska

Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Patrik Niklas-Salminen (1.) – Thomas Schwenke Lindvist Tanska (karsija) 61 60, Emil Ruusuvuori – Simon Carr Irlanti (karsija) 61 64