HPP Open: Niklas-Salminen/Nouza nelinpelin neljänneksi sijoitettuja

1.11.2023  |  11:42  |  Ennakot

HPP Openin nelinpelin osallistujalistaus pitää sisällään mielenkiintoisia nimiä.

KATSO PELAAJALISTAUS
TUTUSTU KAKSINPELIN KÄRKISIJOITETTUIHIN

Suomalaisista rankingin perusteella mahtuivat mukaan Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Niklas-Salminen ja tsekkiläinen Petr Nouza ovat neljänneksi sijoitettuja. Virtanen ja yhdysvaltalainen syöttö-lentopeliin kaksinpelissäkin erikoistunut Maxime Cressy ovat sijoittamattomina; kaksikko ylsi lokakuun alussa finaalin Challenger-kiertueella Ranskassa. Lisäksi kisajärjestäjä myönsi villin kortin parille Eero Vasa/Patrick Kaukovalta.

Kärkisijoitettuja pareja ovat Andrea Pellegrino/Andrea VavassoriJeevan Nedunchezhiyan/Vijay Sundar Prashanth ja Aisam-Ul-Haq Qureshi/Petros Tsitsipas.

”On hienoa päästä taas kotiyleisön eteen pelaamaan. Siistiä nähdä ja päästä juttelemaan tuttujen kanssa; kotiyleisöstä saa aina virtaa”, kertoi Niklas-Salminen.

Niklas-Salminen on tänä vuonna noussut jo nelinpelissä TOP100-pelaajaksi. Vuoden alkuun mahtuu Challenger-kiertueelta yksi turnausvoitto ja neljä finaalipaikkaa.

Verkolla-podcastissa Niklas-Salminen kertoo tavoitteekseen nelinpelin maailmanlistan ykköspaikan. Myös kotimaan Challenger-kisoihin on selvä tahtotila.

”Olen tehnyt sellaisen päätöksen, että ennen en lopeta uraani kun olen voittanut joko Tampere Openin tai HPP Openin”, naurahti Niklas-Salminen.

Vuonna 2019 ylsivät Niklas-Salminen ja Harri Heliövaara välieriin Helsingissä. Heliövaara ei tänä vuonna pelaa Helsingissä; hän pelaa ATP-kisassa Ranskassa. Puolestaan Tampere Openista löytyy Niklas-Salmiselta kaksi finaalipaikkaa (2022 ja 2015).

Jaa:

Seuraava uutinen: HPP Open: Eero… →