HLK voitti miesten Norpe Tennisliigassa GT:n

11.11.2013  |  10:30

HLK voitti miesten Norpe Tennisliigan kolmannessa ottelussaan GT:n 3-1 kotikentällään Meilahdessa isänpäivänä.

Ykkösten ja kakkosten ottelu pelattiin vierekkäisillä kentillä ja kummastakin
tuli tasaväkinen taisto. Ykkösten ottelussa HLK:n Niki Bucht onnistui ensimmäisessä erässä kaikessa ja vei erän 6-2.  Erätappion jälkeen GT:n
argentiinalaisvahvistus Gustavo Gómez paransi peliään ja vei toisen erän 6-3. Kun tällä kaudella liigassa kaksinpelissäkin kolmas erä pelataan ottelutie-breakina (10:een), jouduttiin tässä ottelussa kutkuttavan jännittävään loppuhuipennukseen, jonka voitti Bucht 10-7.

Kakkosten ottelussa GT:n Panu Virtanen tasoitti tilanteen 1-1:een voittamalla HLK:n Otto Päivisen. HLK:n Antti Tuomi vei kotijoukkueen 2-1 johtoon voitolla Tero Nissisestä.

GT haki nelinpelissä vimmatusti tasoitusta, mutta Gómez ja Alexander Lindholm joutuivat lopulta taipumaan Buchtille ja Tuomelle ottelutie-breakissa, jossa heillä ei ollut yhtään ottelupalloa, luvuin 12-14.

Voitollaan HLK nousi sarjataulukossa kolmanneksi tasapisteisiin TCT:n ja JTS:n kanssa. Liigajohdossa olevalla TCT:llä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. GT on kahdeksantena, kahdessa pisteessä Smashin ja HVS:n kanssa, joilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin GT:llä.

Seuraavat ottelut pelataan 7.12. Liigakärjessä olevat TCT saa kotikentälleen Smashin, JTS matkaa GT:n vieraaksi, HLK sai Meilahteen HVS:n, TaTS isännöi KarTea ja V-P kohtaa kotonaan Lo-Ten.