HLK etsii valmentajia

16.6.2010  |  19:54

Helsingin Lawn-Tennis Klubi on yksi Suomen suurimmista tennisseuroista noin 1200 jäsenellään. 100-vuotiaalla perinteikkäällä seurallamme on tällä hetkellä kaksi päätoimipaikkaa: Meilahden liikuntapuisto, johon valmistui syksyllä 2008 uusi monipuolinen liikuntakeskus tennis-, sulkapallo- ja salibandykenttineen sekä kuntosali- ja ryhmäliikuntatiloineen ja Tapiolan tennispuisto, jossa on viihtyisä seitsemän kentän tennishalli. Toimimme aktiivisesti tenniksen eri osa-alueilla; kilpavalmennus, harrastevalmennus, minitennis, kilpailut sekä erilaiset seuratapahtumat. Lisäksi tarjoamme monipuolista liikunta erilaisten kerhojen ja leirien muodossa.

HAEMME TIIMIIMME KILPAVALMENTAJAA JA SEURAVALMENTAJAA

Kasvavan toiminnan myötä tarvitsemme vahvaan valmentajatiimiin lisää innostuneita osaajia. Tarjoamme paikan suomalaisen tenniksen etujoukosta osana nuorekasta ja urheilullista tiimiä. Haemme yhtä kilpa- ja yhtä seuravalmentajaa:

Päätoiminen kilpavalmentaja
–          valmennusta 25-28 tuntia viikossa
–          kilpailuseurantaa ja viikonloppuleirejä
–          nimettyjen kilpapelaajien vastuuvalmentajana toimimista
–          vastuu omien pelaajien kokonaisvaltaisesta harjoittelusta ja kilpailemisesta 

Päätoiminen seuravalmentaja
–          valmennusta 25-28 tuntia viikossa
–          seuratapahtumien järjestämistä

 Edellytämme sinulta riittävää valmentaja- ja ohjaajakokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä intoa omaksua uusia toimintamalleja. 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 15.7. mennessä osoitteella toimisto@hlk.fi (otsikoksi työpaikkahakemus). Lisätietoja antaa seuran toiminnanjohtaja Henrik Zilliacus 050 563 5960 tai henrik.zilliacus@hlk.fi sekä www.hlk.fi.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nuorten EM-valinnat… →