Hippo Street Tennis liikuttanut jo lähes 5000 lasta – Porissa erityisen aktiivinen kiertuejakso

30.5.2023  |  09:13  |  Seurat

Hippo Street Tennis on liikuttanut jo lähes 5000 lasta ensimmäisen kuukauden aikana.

Huhtikuussa alkanut Tennisliiton ja OP Ryhmän yhteistyö on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Pelaamisen iloa on nähty ympäri Suomea, kun koulu- ja päiväkotikiertue on vieraillut jo Vantaalla, Kotkassa, Rovaniemellä, Helsingissä, Vierumäellä, Raisiossa, Porissa, Naantalissa, Raumalla, Kauniaisissa, Tampereella, Akaassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kirkkonummella ja Espoossa.

”OP Ryhmä tukee tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointia yli 4,5 miljoonalla eurolla, sillä haluamme pitää huolen, että lapset ja nuoret voivat hyvin. Yhteistyö Tennisliiton kanssa on yksi uusi konkreettinen teko, jolla pystymme valtakunnallisesti yhdessä lisäämään hyvinvointia ja tarjoamaan lapsille mahdollisuuden liikkua”, totesi OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio yhteistyön julkistamisen yhteydessä.

Tennisliitto ja OP Ryhmä aloittivat huhtikuussa monivuotisen yhteistyön, jossa pelaamisen ja liikkumisen iloa viedään kouluille sekä päiväkoteihin Hippo Street Tenniksen avulla.

 

Hippo Street Tennis jakautuu ympäri Suomea kiertävään koulu- ja päiväkotikiertueeseen (Hippo Street Tennis Tour) sekä kymmeneen erilliseen tapahtumaan (Hippo Street Tennis -tapahtumat). Kiertue ja tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten tennisseurojen ja OP Ryhmän kanssa. Yhteensä vuoden aikana kierretään yli 100 koulua ja päiväkotia sekä yli 15 000 lasta pääsee liikkumaan tenniksen parissa.

 

TUTUSTU HIPPO-TOIMINTAAN

Porissa lähes tuhat lasta liikkui Hippo Street Tenniksen parissa huhtikuussa – ” Into ja motivaatio oli kovaa”

Porin Verkkopalloseuran vastuuvalmentaja Johanna Liljegren organisoi kattavan kahdeksanpäiväisen koulukiertueen hutikuussa Porissa. PVS liikutti alueellaan yhteensä 869 oppilasta.

”Huikeat päivät kouluissa. Oppilaat olivat todella innokkaita ja yhteistyö koulujen kanssa oli hyvää, joten suuri kiitos koulujen opettajille hyvistä järjestelyistä. Kiertue oli todella hyvin onnistunut”, kommentoi Liljegren.

Liljegren kehuu Hippo Street Tenniksen konseptia ja välinesettiä, jonka avulla voi toimia niin päiväkoti- kuin kouluikäisten kanssa. Porissa nähdään myös koulu- ja päiväkotikiertueiden laaja-alainen merkityksellisyys..

”Tärkeää oli saada liikuttaa lapsia ja tuoda tennistä kouluihin. Opettajat saivat myös vinkkejä liikuntatunneille. Suomen Tennisliiton tuki ja OP Ryhmän taloudellinen tuki mahdollistavat toteutumisen suuremmille oppilasmäärille ja useille päiville”, jatkaa Liljegren.

Lasten suusta kuultua Porissa:

”Tennis on maailman paras laji”.

”Tuletko uudestaan ensi viikolla?”

”Voidaanko liikuntatunneilla pelata tennistä?”

”Tennis on parasta!”

”Johanna on maailman paras ohjaaja.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Porin Verkkopalloseura (@pvstennis) jakama julkaisu

Ilo. Siihen kiteytyy myös PVS:n kokemukset Hippo Street Tenniksestä.

”Kun saavuin kouluihin, lapset odottivat iloisina koululla vastassa. Into ja motivaatio oli kovaa. Hippo-hahmo oli yksi huippu juttu päivässä. Lapset halasivat häntä ja heittivät ylävitosia.”

Hippo Street Tennis jatkuu vielä kesäkuun alkuviikkojen ajan ympäri Suomea ennen kesätaukoa. Syksyllä on luvassa uusi koulu- ja päiväkotikiertuejakso.

Hippo Street Tennis -konseptiin kuuluvat myös uutena asiana isommat tapahtumat, joita järjestetään pääasiassa tennishalleilla ympäri Suomea, mutta luvassa on myös muuta innostavaa. Tennis on paikan päällä esimerkiksi SuomiAreenassa Porissa 27.-30.6., Kauppakeskus Redin Back to School -tapahtumassa 2.-3.8., Olympiapäivässä Olympiastadionilla 16.9. ja School Action Day -tapahtumassa Espoon Leppävaaran Urheilupuistossa 28.9.

”Olemme saaneet aivan mahtavan startin toiminnalle; kiitos kaikki järjestäjät ja myös tulevat järjestäjät. Teemme yhdessä tärkeää työtä lasten liikuttamiseksi ja lajillemme nämä ovat myös mainioita näyteikkunoita nuorten keskuuteen” tiivisti Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ammattilaisturnaus Vaasassa 5.-11.6.… →