Hietaranta paluuturnauksessaan nelinpelin loppuotteluun – hakee uransa ensimmäistä ammattilaisturnausvoittoa

15.7.2022  |  20:08  |  Raportit

Helmi-maaliskuun taitteessa kaatui Laura Hietaranta, 18, ITF-ammattilaisturnauksessa Egyptissä murtaen ranteensa. Nyt suomalaispelaaja on tehnyt paluun kisakentille ja lauantaina on edessä nelinpelin loppuottelu $15,000 ITF-turnauksessa Marokossa.

Hietaranta (WTA-994) missasi rannevammansa johdosta maajoukkuekotiturnauksen sekä junioreiden Ranskan avoimet ja Wimbledonin. Pitkä pelitauko päättyi tällä viikolla ja heti on tulosta tullut nelinpelissä. Kaksinpelissä taival taittui avauskierroksella kärsittyyn tiukkaan kolmen erän tappioon, mutta nelinpelissä sijoittamattomat Hietaranta/Anastasiia Gureva ovat napanneet kolme vakuuttavaa voittoa.

Uran toinen nelinpelin ammattilaisturnauksen finaalipaikka tuli 6-3, 6-3 voitolla järjestävän maan parista Sara Akid/Oumaima Aziz.

Hietaranta kertoo paluun olleen todella odotettu ja viikon olleen myös hyvin onnistunut jo nyt.

– On ollut ihan mahtavaa olla taas kisakentillä ja pelikin alkaa jo pikkuhiljaa löytyä. Lauantaina uran toinen nelinpelifinaali tällä tasolla ja olen vain todella iloinen saadessani pelata yhden matsin lisää tässä kisassa. Käsi on tuntunut myös hyvältä ja ei kipuja, mikä on positiivista, sanoi Hietaranta.

Lauantaisessa finaalissa, Suomen aikaa klo 12.00, ovat vastassa kolmanneksi sijoitetut Marie Mettraux/Federica Prati.

W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampere Open: nelinpelin… →