Hietaranta hakee sunnuntaina uransa toista kaksinpelin ammattilaisturnausvoittoa – nelinpelistä taas turnausvoitto

10.9.2022  |  20:32  |  Raportit

Laura Hietaranta on jälleen kaksinpelin loppuottelussa ITF-ammattilaisturnauksessa Marokossa. Lisäksi suomalaispelaaja tuuletti lauantaina jo kauden kolmatta nelinpelin mestaruuttaan.

18-vuotias Hietaranta on loistavassa loppukesän vireessä. Pitkä loukkaantumistauko on muisto vain, sillä elokuun lopussa tuli uran ensimmäinen kaksinpelin ammattilaisturnausvoitto ja heinäkuusta lähtien on tilille napsahtanut myös kaksi täyosumaa nelinpelistä.

Tällä viikolla pelataan Marokossa $15,000 ITF-turnausta, jossa kahdeksanneksi sijoitettu suomalaispelaaja on raivannut neljällä voitolla tiensä kaksinpelin loppuotteluun. Hietaranta (WTA-860) voitti puolivälierässä neljänneksi sijoitetun Mariana Drazicin (WTA-781) 6-4, 6-2 ja välierässä kukistui toiseksi sijoitettu Natalia Siedliska (WTA-710) 6-0, 7-5.

Sunnuntaisessa finaalissa tulee vastaan Alina Korneeva, jonka meriitit ovat vielä toistaiseksi tulleet juniorikentiltä. Hän on tällä hetkellä junioreiden maailmanlistan 26.

Turnaus on tuottanut jo yhden pokaalin, sillä toiseksi sijoitetut Hietaranta/Stephanie Judith Visscher juhlivat nelinpelin voittoa kukistamalla lauantaisessa finaalissa kärkisijoitetut Drazic/Aleksandra Pospelova 1-6, 7-5, 10-8.

W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietaranta hävisi kaksinpelifinaalin… →