Hietaniemelle, Leivolle ja Tuompolle tappiot toisella kierroksella

25.2.2008  |  09:35

Helsingborgissa Tennis Europen Junior Tour-turnaus

Waltteri Tuompo (TE 361) hävisi toisella kierroksella pojat 16v-luokassa Helsingborgissa Tennis Europen Junior Tour-turnauksessa Tanskan Mads Engstedille (TE 261) luvuin 2-6, 5-7. Engsted hävisi puolivälierissä kisan lopulliselle voittajalle, britti Andrew Bettlesille.
Tytöt 16v-luokassa Aleksandra Hietaniemi (TE 256) oli viidenneksi sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla hävisi Ruotsin Viktoria Matjeveicille (TE 1131) 1-6, 0-6.
Tytöt 14v-luokan toisella kierroksella neljänneksi sijoitettu Norjan Vicki Saxegaard voitti Ella Leivon (TE 124) 6-1, 6-3.
Ella ja Julianna Heino hävisivät nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Italian Stefania Gattusolle ja Britannian Verena Scottille 6-7(1), 3-6.

Seuraava uutinen: Suomalaiset karsimassa viikonloppuna… →