Hernandez kukisti J.Niemisen

27.4.2007  |  10:00

Jarkko ensi viikolla Münchenissä

Kuudenneksi sijoitettuna Jarkko Nieminen (ATP 20) koki Barcelonan ATP-turnauksen puolivälierissä tappion Espanjan Oscar Hernandezille (ATP 99) kolmessa erässä 1-6, 7-6(6), 3-6. Ottelu kesti 2h 42 min.
Ensimmäinen erä oli ohi 24 minuutissa. Kahdessa ”geimissä” Jarkko ei saanut pistettäkään. Toinen erä oli tasainen, sen Nieminen voitti tie-breakilla (8-6). Kolmas erä meni jälleen Hernandezin tahdittamana ja päättyi hänen 6-3 voittoonsa. Jarkolla oli 3-5 tappioasemassa kuusi murtopalloa, muttei niissä onnistunut.
-Yksi urani huonoimmista otteluista, päivitteli Nieminen ottelun jälkeen.
Ensi viikolla Jarkko Nieminen pelaa Münchenin ATP-turnauksessa, BMW Openissa. Kisalla on pitkä ja komea historia jo ajalta ennen ammattilaisaikaa: Baijerin kansainvälisiä tennismestaruuskisoja pelataan nyt 92. kerran. Kisan palkintosumma on 353.500 euroa.
Jarkko on aina viihtynyt mainiosti Münchenissä. Vuonna 2003 hän oli kisan finaalissa, jossa hävisi Roger Federerille. Tämän lisäksi hän on kahdesti edennyt kisan välieriin: vuonna 2005 tuli tappio David Nalbandianille ja viime vuonna Belgian Kristof Vliegenille. Joka kerta hän on ollut nelinpelissä kisan välierissä, vuonna 2003 parina oli Paradorn Srichaphan, vuonna 2005 Rainer Schüttler ja viime vuonna Robert Lindstedt.

Seuraava uutinen: Laaksonen voitti jälleen… →