Herkko Pöllänen välieriin Karlskronassa

2.5.2013  |  14:58

Herkko Pöllänen (ei ATP-rankingia) otti makean voiton torstaina miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen puolivälieräottelussa Karlskronassa, Ruotsissa.  Hän voitti suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-4 seitsemänneksi sijoitetun Ruotsin Isak Arvidssonin (ATP 681), joka teki Davis Cup -debyyttinsä huhtikuussa, kun Ruotsi kohtasi Ukrainan.
Herkko aloitti Karlskronan turnauksen viime viikonloppuna karsinnoista, jotka selvitti kahdella voitolla.
Hän voitti pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Ruotsin Fred Simonssonin – tuo voitto antoi Herkolle hänen ensimmäisen ATP-pisteensä kaksinpelissä. Toisella kierroksella Herkko voitti Ranskan Romain Bauvyn (ATP 1170).
Voitto Arvidssonista vei Herkon välieriin, jossa hän saa vastaansa viidenneksi sijoitetun Bastian Trinkerin (ATP 660). Itävaltalainen pudotti puolivälierissä kisan ykköseksi sijoitetun Kanadan Erik Chvojkan (ATP 302). Tämä on Pölläsen ja Trinkerin ensimmäinen kohtaaminen.