Henrik Sillanpää pääsarjaan Danderydissä

19.9.2011  |  11:24

Henrik Sillanpää oli kakkoseksi sijoitettu 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelin karsinnoissa Danderydissä, Ruotsissa.
Hän voitti lauantaina karsintojen ensimmäisellä kierroksella Tanskan Rasmus Schwarzin ja sunnuntaina toisella kierroksella villillä kortilla mukaan päässeen Ruotsin William Kallbergin, kummatkin lukemin 6-4, 6-4.
Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Henrik kohtaa kuudenneksi sijoitetun Ruotsin Carl Bergmanin, joka viime viikolla voitti Uppsalan turnauksen puolivälierissä Juho Paukun. Sillanpäälle ja Bergmanille kohtaaminen on kolmas tänä vuonna.
Paukku on Danderydissä neljänneksi sijoitettu. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella brittikarsija George Morganin. Timo Nieminen on ykkössijoitettu ja hänellä on vastassaan maanantaina ruotsalaispelaaja, karsinnoista pääsarjaan noussut Nima Madani.
Nelinpelissä on suomalaisista mukana vain Sillanpään, jonka parina on Ruotsin Lucas Renard. Parilla on maanantaina vastassaan neljänneksi sijoitetut ruotsalaiset Stefan Borg ja Pablo Figueroa.(RN)
.

Miesten 10.000$ ITF Futures -turnaus
17.-24.9.2011 Danderyd, Ruotsi
Kaksinpelin karsinta
1.kierrosta: Henrik Sillanpää (2.) – Rasmus Schwarz Tanska 64 64
2.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Sillanpää – William Kallberg Ruotsi (villi kortti) 64 64

 

 

 

Henrik Sillanpää

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen Albuquerquen karsinnoissa… →