Henri Laaksoselle nelinpelimenestystä

22.7.2008  |  10:00

Viime viikolla pelatussa turnauksessa hyvinkääläinen välieriin

Henri Laaksonen kilpaili viime viikolla Itävallan Welsissä, jossa kilpailtiin tenniksen ITF Junior kilpailusarjan G1-tason kilpailu. Kilpailun nelinpelissä Henri yhdessä saksalaisen parinsa Richard Beckerin kanssa eteni semifinaaliin saakka.

Kaksinpelissä Henrin pelit loppuivat ensimmäisellä kierroksella. Henrin vastustaja oli Kroatian Ivan Turudic. Voitto meni Turudicille luvuin 6-4, 6-2.

Nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelussa Henri ja Richard kohtasivat seitsemänneksi sijoitetun parin Sanders (Belgia)/Wirlend (Itävalta). Henri ja Richard voittivat luvuin 6-1, 6-4. Toisella kierroksella kaatui portugalilaispari Almeida/Trueva lukemin 6-3, 6-4.

Neljännesfinaalissa vastaan tuli ykkössijoitettu belgialaispari Goffin/Folie. Henrille ja Richardille voitto lukemin 4-6, 7-6, 10-8 (match tie-break).

Semifinaalia pelaajat joutuivat odottamaan päivän verran, johtuen oikuttelevasta säästä. Lopulta ottelu pelattiin sisäkentillä. Hollantilaispari Spong/van Terheijden voittivat semifinaaliottelun 6-3, 6-2. Hollantilaiset etenivät lopulta koko nelinpeliluokan voittoon menettämättä ainuttakaan erää koko kisan aikana.

Seuraava uutinen: Suomalaiset Kuressaaressa… →