Henri Kontinen maailmanlistan ykkösenä Pariisiin

26.5.2017  |  17:30

Ranskan avoimiin valmistautuva Henri Kontinen vastaanotti Longinesin kellon Helsinki-Vantaan lentoasemalla järjestetyssä kutsuvierastilaisuudessa perjantaina. Kuva: Matti Heikkinen.

Miesten nelinpelin maailmanlistan ykkösenä oleva Henri Kontinen lähtee ensi viikolla alkavaan Ranskan avoimeen tennisturnaukseen hyvillä mielin. Sunnuntaina Pariisiin matkustava Kontinen kertoi tunnelmistaan tänään Helsinki-Vantaan lentoasemalla järjestetyssä kutsuvierastilaisuudessa.

– Totta kai sinne on kiva lähteä. Minulla on sieltä juniorivuosiltani hyviä muistoja, ja se on tietenkin yksi neljästä Grand Slamista. Ne ovat aina hienoja tapahtumia, joissa nauttii pelaamisesta. Toivon mukaan pelikin kulkee siellä.

Ensimmäistä kertaa ATP-rankingin ykkösenä Grand Slam -turnaukseen lähtevä Kontinen on melko tyytyväinen meneillään olevaan massakenttäkauteensa. Suunta on selkeästi ylöspäin, sillä viime viikolla tuli massakauden ensimmäinen välieräpaikka Rooman ATP Mastersissa.

– Olemme pelanneet ihan hyvää tennistä, mutta emme ole saaneet yhteen kilpailuun neljää tai viittä todella hyvää ottelua peräkkäin. Sen se noissa karkeloissa vaatii, jos meinaa mennä ihan päätyyn asti. Mutta toivon mukaan Pariisissa sitten, Kontinen toteaa hymyillen.

Suomalaisen tenniksen kirkkain tähti saatetaan Roland Garrosilla nähdä paraatilajinsa lisäksi myös sekanelinpelissä. Päätöstä ei Kontisen mukaan ole kuitenkaan vielä tehty. Mahdollinen osallistuminen selviää viimeistään ensi keskiviikkona, jolloin ilmoittautumisaika sekanelinpeliin päättyy.

Ranskan avoimet 2017: http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html

Jaa:

Seuraava uutinen: Ranskan avoimissa suomalaista… →