Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen pudottivat Cabalin ja Farahin Roland Garrosilla

27.5.2014  |  13:50

 

Suomalaispari Henri Kontinen (ATP4p 67)/Jarkko Nieminen (ATP49 114) otti avausvoiton Ranskan avointenmiesten nelinpelissä tiistaina Roland Garrosilla,
Vain tunnissa ja 14 minuutissa Henri ja Jarkko pudottivat 10.sijoitetut kolumbialaisetJuan Sebastian Cabalin (ATP4p 23) ja Robert Farahin (ATP40 27) jatkosta luvuin6-4, 6-3.
Kolumbialaiset ovat nelinpeliparien ATP-rankingissa nelosina Bryanin veljestensekä parien Daniel Nestor/Nenad Zimonjic ja Lukasz Kubot/Robert Lindstedtjälkeen.   
Toisella kierroksella Henri ja Jarkko kohtaavat voittajan ottelustaPierre-Hugues Herbert/Albano Olivetti – Feliciano Lopez/Jürgen Melzer.

Kontinen ja Nieminen pelaavat nyt ensimmäisen kerran parina Grand Slam-turnauksen miesten nelinpelissä.
Henri Kontisella on meriittejä nelinpelistä Roland Garrosilla. Hän voittivuonna 2008 Ranskan avointen poikien nelinpeliturnauksen parinaan IndonesianChristopher Rungkat.

Kaksinpelissä Jarkko (ATP 60) kohtaa Puolan Jerzy Janowiczin (ATP 23), jokavoitti ensimmäisellä kierroksella Dominikaanisen tasavallan Victor EstrellaBurgosin neljässä erässä. Jarkko puolestaan urakoi liki neljä tuntia ja viisierää Puolan Michal Przysieznyä vastaan.
Jarkko ja Kim Tiilikaisen valmentama 203-senttinen Janowicz kohtaavat nytensimmäisen kerran. Ottelu pelataan keskiviikkona.

Ranskan avoimet 2014
25.5.-8.6.2014 Roland Garros, Pariisi

Miesten nelinpeli
1.kierrosta: Henri Kontinen/Jarkko Nieminen – Juan Sebastian Cabal/Robert FarahKolumbia (10) 64 63

 

YLE Areenassa näytetään joka päivä Ranskan avoimista yksi ottelu. Selostajina mm. Christer Sarlin ja Sakari Lund.

Maksulliset Eurosport ja Eurosport2 -kanavat lähettävät turnauksesta yli 180 tuntia tennistä, selostajina ovat Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen.

 

     

     

     

    Jaa:

    Seuraava uutinen: Sillanpää toiselle kierrokselle… →