Henri ja Micke Kontinen sekä Heliövaara jatkoon Aamulehti Tampere Openissa

27.7.2011  |  09:07

Aamulehti Tampere Openin, miesten 42.500 euron ATP Challenger -turnauksen viimevuotinen miesten kaksinpelin kakkonen, Portugalin Leonardo Tavares (ATP 330) oli etenemässä toiselle kierrokselle tiistaina; hänellä oli ottelussaan Micke Kontista (ATP 684) vastaan ratkaisevan erän tie-breakissa ottelupallo 6-5 tilanteeessa, mutta Kontinen ei siitä hätkähtänyt, vaan vei tie-breakin 8-6. Ottelu kesti kaksi tuntia 26 minuuttia
Toisella kierroksella Micke kohtaa kisan neljänneksi sijoitetun Ranskan David Guezin (ATP 167).
Henri Kontinen (ATP 369) eteni toiselle kierrokselle voittamalla Sami Huurinaisen (ATP 1357) kahdessa erässä. Henkan toisen kierroksen vastustaja on kolmekymppisen Slovakian Ivo Klec (ATP 242).
Henri Sillanpää (ATP 1218), joka Huurinaisen ja Kontisten tavoin oli saanut kisaan villin kortin, koki tappion kisan viidenneksi sijoitetulle Ranskan Augustin Gensselle (ATP 162).
Harri Heliövaara (ATP 309) oli omassa avausottelussaan Italian Andrea Arnaboldia (ATP 253) vastaan Micke Kontistakin tukalammassa tilanteessa. Arnaboldilla oli neljä ottelupalloa, mutta voitto jäi lunastamatta: Heliövaara meni toiselle kierrokselle kahden tunnin ja kolmen vartin taistelun jälkeen. Hän kohtaa ranskalaisvasuri Jonathan Dasnieres de Veigyn (ATP 270).
Maanantaina avausottelunsa voittanut Timo Nieminen kohtaa toisella kierroksella keskiviikkona Viron Jürgen Zoppin (ATP 191). Tämä on miesten kuudes kohtaaminen ammattilaistasolla; voitot ovat Niemiselle 3-2. (RN)

Aamulehti Tampere Open
42.500€ ATP Challenger
23.-31.7.2011 Tampere
1.kierrosta: Harri Heliövaara – Andrea Arnaboldi Italia 46 63 76(4), Henri Kontinen (villi kortti) – Sami Huurinainen (villi kortti) 62 62, Micke Kontinen (villi kortti) – Leonardo Tavares Portugali 64 36 76(6), Augustin Gensse Ranska (5.) – Henrik Sillanpää (villi kortti) 64 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Jozsef Both/Adam Kellner Unkari – Tuomas Manner/Robin Olin Ruotsi 62 60