Helsinki Open: Remanderille viimeinen kaksinpelin pääsarjan villi kortti

18.2.2024  |  13:36  |  Ennakot

Stella Remanderille myönnettiin viimeinen kaksinpelin pääsarjan villi kortti Helsinki Openiin 26.2.-3.3. Villit kortit kisaan saivat myös Laura Hietaranta, Aino Alkio ja Ella Haavisto sekä rankinginsa puolesta pääsarjassa on Anastasia Kulikova.

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI
TAPAHTUMASIVU

”Tosi hienolta tuntuu saada villi kortti ja päästä pelaamaan kotikentälle Taliin. Kiva ettei tarvitse tällä kertaa lähteä ulkomaille ammattilaisturnauksen perässä; hienoa saada tällainen turnaus Suomeen. Helsinki Openista on tavoitteena saada hyviä pelejä alle ja tietysti oppimista tämän tason turnauksesta”, kommentoi Remander.

Kisajärjestäjällä on vielä myöntämättä viisi kaksinpelin karsinnan villiä korttia.

Suomen tämän hetkisten kärkipelaajien Anastasia Kulikovan ja Laura Hietarannan kaksinpelin avausottelut pelataan keskiviikkona 28.2. klo 17.30 alkaen. Osta lippusi tapahtumaan Tiketistä.

Remander on 2022 sisäkenttien kaksinpelin Suomen mestari ja tuttu näky aikuisten maajoukkueessa viimeisten vuosien aikana. 18-vuotias Lohjan Tenniksen kasvatti tekee parhaillaan siirtymää kohti aikuisten ammattilaispelejä. Remander on yhteensä pelannut 19 ammattilaisturnausta, joista viime vuoden aikana 13 ja tämän kauden alkuun kaksi. Tavoitteena on pelata lisää turnauksia kevään aikana. Oppeja on tullut matkaan jo paljon.

”Siirtymä ei ole ollut ihan helppo; ammattilaiskisamaailmansa on ihan oma juttunsa. Siellä on paljon tosi hyviä pelaajia karsinnoista alkaen, taso on tosi laaja ja saa tehdä tosi kovan työn jokaisen voiton eteen. Kilpailu on tosi kovaa ja tässä itsekin teen tosi kovasti töitä joka päivä tavoitteideni eteen. Yksi teemani on tasaisuuden hakeminen.”

TURNAUSAIKATAULU
Maanantai 26.2. – päiväsessio klo 10.00 | kaksinpelin karsinnan 1. kierros
Tiistai 27.2. – päiväsessio klo 10.00, iltasessio klo 17.30 | karsintafinaalit, kaksin- ja nelinpelin 1. kierros
Keskiviikko 28.2. – päiväsessio klo 10.00, iltasessio klo 17.30 | kaksin- ja nelinpelin 1. kierros
Torstai 29.2. – päiväsessio klo 11.00, iltasessio klo 17.30 | kaksinpelin 2. kierros ja nelinpelin puolivälierät
Perjantai 1.3. – päiväsessio klo 12.00, iltasessio klo 17.30 | kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelin välierät
Lauantai 2.3. klo 13.00 – kaksinpelin välierät, nelinpelin loppuottelu
Sunnuntai 3.3. klo 13.00 – kaksinpelin loppuottelu

*Lippuja on myynnissä tiistai-perjantai iltasessioihin, jotka alkavat klo 17.30 alkaen, sekä viikonlopun otteluihin keskuskentälle. Sivukenttien otteluita ja päiväsessioita pääsee seuraamaan veloituksetta. Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 8/2023 – →