Helistén puolivälierissä Istanbulissa

18.5.2007  |  11:00

Suomalaisjunioreja Turkissa

Sata-Tenniksen Emma Helistén, Stina ja Roope Kailaheimo sekä HVS:n Ina Kauppila ovat tällä viikolla Istanbulissa, Turkissa, jossa pelataan juniorien 5.kategorian ITF-pistekilpailua.
Poikien kaksinpelissä Roope oli kolmanneksi sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla Turkin Duru otti hänestä voiton. Nelinpelissä Roope ja Slovenian Jon Polanec ovat edenneet puolivälieriin, jossa saavat vastaansa brittiparin Faris Akhazzan/Jack Carpenter.
Tyttöjen kaksinpelissä oli kolme suomalaista. Sijoitettuja olivat Emma Helistén (2.) ja Stina Kailaheimo (15.) ja he olivat suoraan toisella kierroksella, jolle myös Ina Kauppila eteni. Kisassa on vielä mukana Emma, joka kohtaa puolivälierissä Turkin Burce Kurkanin (16.). Emma on edennyt myös nelinpelissä puolivälieriin parinaan Ruotsin Caroline Magnusson. Vastassa on tässäkin ottelussa Burce Kurkan ja hänen parinsa Yagmur-Basak Gone. (RN)

Juniorien ITF-pistekisa, 5.kategoria
14.-20.5. Istanbul, Turkki

Pojat
Kaksinpeli
2.kierrosta: Roope Kailaheimo (3.) – Mehmet Nafiz Duru Turkki 63 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Kailaheimo/Jon Polanec Slovenia – Artem Tarasov/Aziz Yuldashev Uzbekistan 63 67(5) 62
Tytöt
1.kierrosta: Ina Kauppila – Nazil Ander Turkki (villi kortti) 61 62
2.kierrosta: Anastasia Etkin Israel (karsija) – Stina Kailaheimo (15.) 62 63, Tina Potisk Slovenia (11.) – Kauppila 63 62, Emma Helistén (2.) – Idil Haciraifoglu Turkki (lucky loser) 61 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Helistén/Caroline Magnusson Ruotsi (1.) – Kristina Korochinskaya Venäjä/Bistra Otashliyska Bulgaria 64 63, Sabina Kovtunova/Alisa Ogorodova Uzbekistan – Kailaheimo/Kauppila 64 61

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine nelinpelivoittoon Zagrebissa… →