Helisten nelinpelin finaalissa Ranka Junior Openissa

14.7.2006  |  10:15

Pojissa voitoista pelaavat ruotsalaiset ja norjalaiset

Smash-Tenniksen järjestämän 5.kategorian juniorien ITF-pistekisassa on edetty loppuotteluihin. Poikien kaksinpelin finaalissa pelaavat Ruotsin Anton Andersson (3.sijoitettu) ja Norjan Adrian Skogeng (4.). Suomalaisista pisimmälle turnauksessa eteni Jesse Kiuru (2.) , joka putosi puolivälierissä saksalaiskarsija Christian Kühnelle 5-7, 2-6. Toiselle kierrokselle etenivät Tom Linden, Henrik Sillanpää, joka hävisi ratkaisevan erän tie-breikissa Anton Anderssonille, sekä Kalle Nikunen, joka puolestaan hävisi Skogengille.
Tyttöjen loppuottelussa kohtaavat Viron Anett Schutting (1.) ja Ruotsin Caroline Magnusson (4.), jolle Maria Fagerström hävisi puolivälierissä kolmessa erässä. Suomalaisista puolivälieriin eteni myös 14-vuotias Leia Kaukonen. Hän kohtasi parempansa Schuttingissa. Toiselle kierrokselle pääsivät Emma Helisten (6.), jonka Kaukonen yllätti kolmessa erässä ja Miia Liimatainen.
Magnussson hakee tuplavoittoa, sillä hän on Emma Helistenin kanssa nelinpelin loppuottelussa, jossa pari saa vastaansa venäläiset Aleksandra Krupinan ja Maria Babanovan (4.)
Poikien nelinpelin finalisteista kolme on Norjasta: Njål Foss Stene ja hänen ruotsalaisparinsa Anton Andersson (1.) kohtaavat Haakon Haraldsenin ja Jacob Hartwigin (3.), jotka välierissä voittivat Jesse Kiurun ja Kalle Nikusen.
Kaikki finaalit pelataan Finland Tennis Clubilla Helsingin Myllypurossa perjantaina. Kaksinpelit alkavat klo 10.30 ja nelinpelit niiden jälkeen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Myskina, Arvidsson, Li,… →