Heliövaaran blogin paluu ja uusi tavoite: Tokio 2021

26.3.2020  |  14:45  |  Artikkeli

Harri Heliövaaran matkaa jo pidemmältä ajalta seuranneet muistavat pelaajan blogin vuosilta 2011-2013 – nyt Heliövaara on avannut bloginsa uudestaan.

HARRI HELIÖVAARA – MATKALLA TOKIOON 2021

Kuten niin monen muun urheilijan, myös Heliövaaran suunnitelmat menivät uusiksi koronaviruspandemian iskettyä. 30-vuotias suomalaispelaaja oli asettanut selkeäksi tavoitteekseen Tokion olympialaiset. Kisojen siirtämisen johdosta on myös Heliövaara laittanut tavoitteensa vuosiluvun uusiksi.

– Osasin kyllä odottaa, että ammattilaiskisoja perutaan, kun uutisia koronaviruksesta alkoi tulla ympäri maailmaa. Mutta täysi keskeytys pari viikkoa sitten tuli silti tietysti pienenä shokkina. Nyt tilanteeseen osaa kuitenkin jo suhtautua osana tätä kaikkea myllerrystä, eikä olympialaisten siirtokaan tuntunut enää niin isolta asialta. Tavoitteet vaan vuodella eteenpäin ja toiveena, että olen vuoden päästä muihin nähden vielä paremmassa kunnossa, kommentoi Heliövaara.

Heliövaara kertoo tulevien kuukausien treenaamisen olevan vaikea yhtälö vallitsevan tilanteen johdosta ja toteaa myös ettei ole varmuutta siitä milloin ammattilaiskilpailut jatkuvat.

– Olenkin antanut mailojen olla ihan rauhassa kaapissa ja pysynyt kokonaan poissa ihmisten ilmoilta koiran ulkoilutusta lukuun ottamatta. Lisään tenniksen ja kovemmat fysiikkatreenit mukaan kuvioihin vasta lähempänä kilpailujen aloitusta. Nyt tärkeintä on riskiryhmäläisenä pysyä itse terveenä, minkä pitäisikin olla meidän kaikkien tavoitteena!

Kokenut Heliövaara jakaa vinkkinsä etätreenausta harrastaville seuraavasti.

– Vapailla ja oman kehon painoilla voi tehdä lähes mitä vaan. Kuntosalin laitteet ovat normaalitilanteessakin vain niille, jotka haluavat laittaa aivot narikkaan treenin ajaksi.

Uudelleen viritetyssä blogissaan Heliövaara käy läpi ajatuksiaan ja kokemuksiaan matkalla Tokion olympialaisiin 2021. Blogissa on jo kolme kirjoitusta – kisatauon aikana pelaaja luo katsausta menneisiin vuosiin ja siirtyy askel askeleelta nykyhetkeen.

– Kiinnostus blogin kirjoittamiseen on kasvanut viime aikoina, kun tuntuu, että omia ajatuksia olisi kiva pyöritellä paperille. Ja ainakin aikaisemmin ne tuntuivat aika montaa lukijaa kiinnostavan. Kirjoittelen nyt kisatauon aikana katsausta menneistä vuosista, mutta kauden lähestyessä palaan varmasti kertomaan päivittäisiä kuulumisia sanoin ja kuvin, mikä onkin blogin alkuperäinen idea. Eiköhän tässä kevään mittaan ole luvassa kuitenkin myös joitakin erityisaiheita. Kaikki lukijoiden ehdotukset ovat myös tosi tervetulleita. Kiinnostavaa luettavaa löytyy siis toivottavasti kaikille tennisihmisille!

LUE ENSIMMÄISET KIRJOITUKSET & SEURAA BLOGIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Junioreille opetusmateriaalia: Tennis… →