Heliövaaralle ja Tuohimaalle ok:n tukea

22.12.2005  |  13:30

Kesälajien nuorten tuet nyt kaksivuotiset

Suomen Olympiakomitean hallitus jakoi nuorten ja naisten huippu-urheiluohjelman tukea kesälajeille yhteensä 147 500 euroa. Nuorten tukea jaettiin 40 yksilöurheilijalle ja heidän valmentajilleen sekä ryhmätukena kahdeksalletoista liiton valmennusryhmiin kuuluvalle urheilijalle. Yhteensä nuorten tukea jaettiin 130 000 euroa.
Nuorten huippu-urheiluohjelman tuet jaettiin kesälajien urheilijoille ensimmäistä kertaa kaksivuotisina. Nyt valitut urheilijat ovat tukijärjestelmässä mukana vuoden 2007 loppuun asti.
Kaksi tennispelaajaa, Harri Heliövaara ja Katariina Tuohimaa, pääsivät ok:n tuen piiriin.
Yksilötuen määrä on 2 500 euroa, josta vähintään 500 euroa on osoitettava valmentajan leireille osallistumiskustannuksiin.
Sekä ryhmä- että yksilötuen piiriin kuuluvat urheilijat saavat käyttöönsä Olympiakomitean tukipalvelut, joihin kuuluvat mm. sairauskuluvakuutus ja opinto-ohjaus.
Nuorten ja naisten huippu-urheiluohjelmaan valitut urheilijat käyttävät valmennustukensa valmentautumisesta aiheutuneiden kustannusten kattamiseen yhdessä lajiliiton, Olympiakomitean ja henkilökohtaisen valmentajan kanssa tehdyn valmentautumissuunnitelman pohjalta.

Jaa:

Seuraava uutinen: KTS:lle uusi valmentaja… →