Heliövaara/H.Kontinen nelinpelin voittajiksi Kuressaaressa

23.7.2009  |  20:50

Rufin voitti T.Niemisen puolivälierissä

Harri Heliövaara ja Henri Kontinen voittivat torstaina Kuressaaressa, Virossa miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksen nelinpelin. Pari voitti loppuottelussa kakkosiksi sijoitetut Juho Paukun ja Viron Mait Künnapin.
Tämä oli Heliövaaran ja H.Kontisen toinen nelinpelin turnausvoitto, ensimmäinen on viime vuoden huhtikuulta Exmouthissa, Iso-Britanniassa. Tämän lisäksi he ovat olleet kahdesti ATP Challenger-turnauksen loppuottelussa, marraskuussa 2007 IPP Openissa Helsingissä ja elokuussa 2008 Tampere Openissa.
Henri Kontiselle tämä oli jo vuoden viides nelinpelin turnausvoitto. Ensimmäinen tuli britti Daniel Evans parina maaliskuussa Tiptonissa, Iso-Britanniassa, toinen ja kolmas perättäisinä viikkoina toukokuussa Meshrefissä, Kuwaitissa saksalaisen Sebastian Rieschickin kanssa ja neljäs kesäkuussa Gausdalissa, Norjassa parina Timo Nieminen.

Kuressaaren kaksinpelissä kakkoseksi sijoitettu Ranskan Guillaume Rufin (ATP 366) ei antanut seitsemänneksi sijoitetulle Timo Niemiselle (ATP 588) mahdollisuuksia puolivälierissä torstaina, vaan voitti ottelun luvuin 6-1, 6-0.
Rufin kohtaa välierissä viime viikon Tallinnan ITF Futures-turnauksen kaksin- ja nelinpelin voittaneen Viron Jürgen Zoppin. Toisessa välierässä ovat Ranskan Axel Michon ja Viron Mait Künnap.

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
18.-25.7. Kuressaari, Viro

Kaksinpeli
Puolivälieriä: Guillaume Rufin Ranska (2.) – Timo Nieminen (7.) 61 60
Nelinpeli
Välierät: Harri Heliövaara/Henri Kontinen (1.) – Carl Bergman Ruotsi/Thomas Kromann Tanska 76(5) 63, Mait Künnap Viro/Juho Paukku (2.) – Egor Kovalev/Alexander Lobkov Venäjä 63 64
Loppuottelu: Heliövaara/Kontinen – Künnap/Paukku (2.) 63 63

Jaa:

Seuraava uutinen: Junioreiden SM-kilpailut… →