Heliövaara voitti Wanha Posti Openin

26.1.2009  |  07:10

Finnish Tour käynnistyi Tampereella

Vuoden ensimmäisen miesten Finnish Tour-osakilpailun, Wanha Posti Openin Tampereella, voitti sunnuntaina kisan ykkössijoitettu HVS:n Harri Heliövaara. Hän oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti LVS:n Jani Jankkilan, puolivälierissä kukistui KoVS:n Jesper Saarni ja välierissä sijoittamaton TaTS:n Hannu Piiroinen, joka oli puolivälierissä pudottanut neljänneksi sijoitetun LVS:n Jesse Kiurun.
Loppuottelussa Heliövaara kohtasi kolmanneksi sjoitetun TaTS:n Martin Rämmalin. Tasaväkinen ottelu päättyi lopulta Heliövaaran voitoksi luvuin 6-3, 4-6, 7-6(3). Jo useamman vuoden Finnish Tourin kokonaiskilpailun voittanut TaTS:n Lauri Kiiski, joka oli kisan kakkoseksi sijoitettu, hävisi Rämmalille välierissä 4-6, 4-6.
Miesten toinen ja naisten ensimmäinen Finnish Tour-turnaus on Turussa 26.-29.3. Turnaus on yleisten luokkien sisäkenttien SM-kilpailut.

Seuraava uutinen: Paukku nelinpelin välierissä… →