Heliövaara voitti Schüttlerin Bangkokissa

31.8.2011  |  09:04

Harri Heliövaara (ATP 295) otti komean voiton Bangkokissa 50.000$ ATP Challenger -turnauksen kaksinpelin toisella kierroksella keskiviikkona. Hän kukisti kisan kakkossijoitetun Saksan Rainer Schüttlerin (ATP 111) kolmessa tiukassa erässä. Ratkaisu tuli kolmannen erän tie-breakissa, jonka Harri voitti 7-4. 35-vuotias Schüttler on parhaimmillaan ollut ATP-rankingissa sijalla 5 (26.4.2004).
Nelinpelissä Harri ja Intian Divij Sharan etenivät puolivälieriin tiistai-iltana voittamalla ensimmäisellä kierroksella japanilaiset Hiroki Moriyan ja Yichki Sugitan. Tässä ottelussa voitto tuli ottelutie-breakissa 10-7. Puolivälierissä keskiviikkona vastaan tulee kolmossijoitettu pari John Paul Fruttero USA/Raven Klaasen Etelä-Afrikka.(RN)

50.000$ ATP Challenger
29.8.-3.9.2011 Bangkok, Thaimaa

2.kierrosta: Harri Heliövaara – Rainer Schüttler Saksa (2.) 64 46 76(4)
Nelinpeli
1.kierrosta: Heliövaara/Divij Sharan Intia – Hiroki Moriya/Yichki Sugita Japani 46 63 [10-7]