Heliövaara turnausvoittoon Israelissa

18.3.2018  |  18:01  |  Raportit

Harri Heliövaara on voittanut tenniksen Israelin ITF Futures -turnauksen kaksinpelin finaalin. Ramat Hasharonissa käydyn turnauksen loppuottelussa kaatui isäntämaan Yshai Oliel selvin lukemin 6-1, 6-3. Heliövaara matkusti Israeliin jo kaksi viikkoa sitten osallistuakseen ensin toiseen turnaukseen, mutta selkävaivat pakottivat jättämään sen väliin.

– Vielä pari päivää ennen tämän kisan alkua olin erittäin epävarma osallistumisestani, mutta kannatti jäädä! Kroppani tuntui paremmalta ja paremmalta joka päivä, ja sama tapahtui pelille. Alkukierrokset hoituivat rutiinilla ja loppua kohden onnistuin erinomaisesti pelitaktiikoissani. Erityisesti eilen semifinaalissa ja tänään finaalissa sain pidettyä pelinkuvan juuri sellaisena kuin halusin; dominoin rystyllä ja sekoitin kämmenellä. Lisäksi tänään syötin paremmin kuin aiemmin tällä viikolla, totesi Heliövaara finaalin jälkeen.

Kyseessä on Heliövaaran toinen kaksinpelin ITF Futures -turnausvoitto tänä vuonna. Edellinen tuli helmikuussa Loughboroughissa, Iso-Britanniassa.

Kaksinpelin lisäksi Heliövaara voitti Israelin turnauksessa myös nelinpelin mestaruuden yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa. Suomalaiset veivät turnausvoiton vakuuttavasti, sillä he eivät hävinneet koko turnauksessa yhtään syöttövuoroa.

– Ei olisi voinut paremmin viikko mennä. Tästä on parin välipäivän jälkeen hyvä jatkaa vielä yhteen kisaan Tel Avivissa ennen Suomessa pelattavaa Davis Cupia, totesi Heliövaara.

Suomi pelaa Davis Cup -maaottelun Liettuaa vastaan Talin Tenniskeskuksessa 7.-8.4. Lisätietoa maaottelusta löytyy täältä. Lippuja tapahtumaan voi ostaa täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: SARJATENNIS (yleinen) SISÄKAUSI… →