Heliövaara Sheffieldin loppuotteluun

22.1.2011  |  11:24

Harri Heliövaara teki viisaan päätöksen, kun suunnitellun kotona vietetyn treeniviikon sijaan pyrki ja pääsi pelaamaan Sheffieldissä, Britanniassa miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa, vaikka joutuikin aloittamaan sen karsinnoista.
Heliövaara otti välierissä kisan ykkössijoitetun Italian Stefano Galvanin (ATP 274)kolmessa tiukassa erässä 6-3 6-7(4) 6-4. Ottelun jälkeen Heliövaara itse riemuitsi paitsi tiukan ottelun voittamisesta myös 21:sta läpisyötöstään. Ottelu kesti kaksi tuntia ja 34 minuuttia.
Loppuottelussa Harri kohtaa sijoittamattoman, 202-senttisen ja vasenkätisen Ranskan Kenny de Schepperin (ATP 471).
Nelinpelissä britti Chris Eaton on nyt pari kertaa osoittautunut hankalaksi vastustajaksi Heliövaaralla ja Juho Paukulle. Viikko sitten Eaton ja Alexander Slabinsky voittivat heidät Glasgow’n nelinpelin finaalissa ja nyt Sheffieldissä Eaton parinaan Josh Goodall otti suomalaista voiton välierissä 6-2, 5-7 [10-8].

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
17.-23.1.2011 Sheffield, Britannia
Välieriä: Harri Heliövaara (4.) – Stefano Galvani Italia (1.) 63 67(4) 64
Nelinpeli
Välieriä: Chris Eaton/Josh Goodall Britannai (2.) – Heliövaara/Juho Paukku (3.) 62 57 [10-8]

Seuraava uutinen: Laineelle tappio Ranskassa… →