Heliövaara seitsemänneksi sijoitettu Aamulehti Tampere Openissa

23.7.2012  |  09:15

Belgian Yannik Reuter ja Alexandre Folie, Ruotsin Patrik Rosenholm sekä Romanian Petru-Aleandru Luncanu selvittivät tiensä Aamulehti Tampere Openin, 50.000$ ATP Challenger -turnauksen kaksinpelin pääsarjaan viikonvaihteessa Tampereen Tenniskeskuksessa. Karsintojen 32 pelaajasta 17 oli suomalaisia: heistä viisi eteni toiselle kierrokselle, jolla jokainen sitten koki tappion.
Pääsarjassa on viisi suomalaista: suoraan rankingillään päässyt ja seitsemänneksi sijoitettu Harri Heliövaara sekä villin kortin saaneet Max Wennäkoski, Micke Kontinen, Timo Nieminen ja Henrik Sillanpää. Sillanpää on alakaaviossa, neljä muuta suomalaista yläkaavioissa. Ensimmäisellä kierroksella vastakkain ovat Wennäkoski ja tuore miesten kaksinpelin Suomen mestari Micke Kontinen – ottelu on maanantaina aikaisintaan klo 17, Timo Nieminen kohtaa sveitsiläistyneen Henri Laaksosen ja Heliövaara Italian Daniele Giorginin. Sillanpään vastustaja on viidenneksi sijoitettu Itävallan Michael Linzer.
Miesten kärkisijoitetut ovat Portugalista, Joao Sousa (1.) ja Gastao Elias (2.). Viimevuotista voittoaan puolustava Ranskan Eric Prodon on kolmossijoitettu.
Miesten ottelut alkavat Tampereella aikaisintaan klo 13.30. Naisten karsintoja aletaan pelata klo 10. 

 

Harri Heliövaara 

Jaa:

Seuraava uutinen: Juniorien EM-kilpailut käynnissä… →