Heliövaara puolivälierissä

21.4.2005  |  09:00

Suomalaistrio Espanjan ITF-pistekisassa

Ina Kauppila, Katariina Tuohimaa ja Harri Heliövaara pelaavat tällä viikolla juniorien 5.kategorian ITF-pistekisassa Pilar de la Horadadassa, Alicanten lähellä Espanjassa.
Tyttöjen kaksinpelissä Katariina Tuohimaa (ITF 221) on ykkössijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaa torstaina venäläiskarsija Inna Tchepournayan (ITF 1435). Ina Kauppila (ITF 696) kohtasi ensimmäisellä kierroksella espanjalaiskarsija Cristina Sanchezin (ei rankingia), joka otti voiton luvuin 6-1, 6-2.
Katariina ja Ina ovat nelinpelissä ykkössijoitettuja ja suoraan puolivälierissä, jossa he kohtaavat torstaina espanjalaiset Sonia Corominasin ja Cristina Sanchezin.
Kolmanneksi sijoitettu Harri Heliövaara (ITF 450) on kahden kolmieräisen ottelun jälkeen puolivälierissä. Ensin kukistui lucky loserina mukaan päässyt Espanjan Edgar Pallares (ei rankingia) ja toisella kierroksella Ison-Britannian Glenn Kuma-Mintah (ITF 837). Puolivälierissä Harri kohtaa perjantaina voittajan ottelusta Marc Rath Itävalta (ITF 601) – Christopher Hooshyar Iso-Britannia (ITF 737).
Nelinpelissä Harri oli kakkoseksi sijoitettu hollantilaisparinsa Halvar Dilin kanssa. Pojat hävisivät kuitenkin avausottelunsa espanjalaisparille Hugo Taracido-Loureiro/Conrado Lopez-Carbajo, valitettavasti ottelun tarkka tulos ei ole tiedossa.
(RN)

Juniorien ITF-pistekisa, 5.kategoriaa
Pilar de la Horadada, Espanja 19.-24.4.
Poikien kaksinpeli
1.kierrosta: Harri Heliövaara (3.) – Edgar Pallares Espanja (lucky loser) 61 46 60
2.kierrosta: Heliövaara – Glenn Kuma-Mintah Iso-Britannia 16 61 61
Tyttöjen kaksinpeli
1.kierrosta: Cristina Sanchez Espanja – Ina Kauppila 61 62

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Lindström Fed Cup… →