Heliövaara loisti nelurissa – kaksinpelissä huomenna välierät

9.2.2018  |  19:23  |  Raportit

Frederik Nielsen ja Harri Heliövaara

Harri Heliövaara on voittanut nelinpelien finaalin Iso-Britannian ITF Futures 2. kategorian turnauksessa Loughboroughissa. Heliövaara kukisti loppuottelussa parinsa tanskalaisen Frederik Nielsenin kanssa isäntämaan Jack Findel-Hawkinsin ja Luke Johnsonin erin 6-4, 6-1.

– Nelinpelissä sain ihan huippuparin ja Nielsenin kanssa pelaaminen on kyllä todella helppoa. Hän palauttaa ja pelaa verkolla uskomattoman hyvin ja kun olen itse saanut syöttöni nelureissa kulkemaan niin meitä on kyllä vaikea voittaa. Kerrassaan mahtava viikko nelinpelissä! Heliövaara iloitsi.

”Jalat liikkuvat”

Myös kaksinpelit ovat kulkeneet Heliövaaralla Loughboroughin kovalla sisäkentällä erinomaisesti ja hän selvitti tiensä välieriin voittamalla Itävällä Matthias Haimin erin 7-5, 6-1.

– Davis cupin jälkeen peli lähti kulkemaan vallan mainiosti, ja olen saanut jo kolme vakuuttavaa voittoa. Jalat liikkuvat hyvin ja olen pystynyt kisan edetessä myös pelaamaan parempaa hyökkäyspeliä, analysoi Heliövaara.

Huomenna Heliövaara kohtaa välierässä ranskalaisen Corentin Denollyn, joka on kaksinpelien maailmanlistalla sijalla 400 ja turnauksessa sijoitettuna kolmanneksi. Heliövaaran sijoitus on tällä hetkellä 642.

Heliövaara jatkaa Iso-Britannian kiertuettaan ensi viikolla osallistumalla Shrewsburyn 25 000 dollarin turnaukseen. Siellä hänellä on nelinpelissä parinaan myös Nielsen.

ITF Futures, Iso-Britannia

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaleva Open viime… →