Heliövaara jatkoon Quebecissa

29.8.2007  |  11:00

Heliövaara ja Kontinen Kanadan avoimissa

Repentignyssa, Kanadassa pelataan tällä viikolla alle 18-vuotiaiden juniorien 1.kategorian ITF-pistekisaa, Kanadan avoimia juniorimestaruuskilpailuja. Siinä on mukana kaksi suomalaista, Harri Heliövaara ja Henri Kontinen.
Kaksinpelissä Kontinen karsi pääsarjaan, jonka ensimmäisellä kierroksella hävisi tuoreeelle poikien 16v Euroopan mestarille, Bulgarian Grigor Dimitroville. Harri Heliövaara pääsi suoraan pääsarjaan, jossa on voittanut kaksi ottelua, ensin tsekki Jiri Koslerin ja sitten Meksikon Cesar Ramirezin.
Seuraavaksi Heliövaara saa vastaansa brasilialaisvasurin Henrique Cunhan (ITF 16).
Nelinpelissä Australian avointen poikien nelinpelin voittaneet skotti Graeme Dyce ja Heliövaara hävisivät toisella kierroksella ykkösiksi sijoitetuille Valko-Venäjän Uladzimer Ignatikille ja Tsekin Roman Jebavylle. Henri Kontisen parina kisassa oli Thaimaan Kittipong Wachiramanowong. He hävisivät toisella kierroksella Wimbledonin poikien nelinpelin voittajille, tässä kisassa kakkosiksi sijoitetuille italialaisille Daniel Lopezille ja Matteo Trevisanille kolmessa erässä. (RN)

Kanadan avoimet juniorimestaruuskilpailut
26.8.-1.9. Repentigny, Kanada
ITF-pistekisa, 1.kategoria

Poikien kaksinpeli
1.kierrosta: Grigor Dimitrov Bulgaria – Henri Kontinen 63 76(3), Harri Heliövaara – Jiri Kosler Tsekki 63 62
2.kierrosta: Heliövaara – Cesar Ramirez Meksiko 76(1) 62
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Graeme Dyce Britannia/Heliövaara – Lofo Ramiaramanan Madagaskar/Mohamed Safwat Egypti 61 61, Kontinen/Kittipong Wachiramanowong – Jose Hernandez Dominikaaninen tasavalta/Julen Uriguen Guatemala 46 60 64
2.kierrosta: Uladzimer Ignatik Valko-Venäjä/Roman Jebavy Tsekki (1.) – Dyce/Heliövaara 63 61, Daniel Lopez/Matteo Trevisan Italia (2.) – Kontinen/Wachiramanowong 61 36 63

Seuraava uutinen: Nieminen jatkoon US… →