Heliövaara ja Ruusuvuori miesten SM-loppuotteluun

20.12.2014  |  17:53

Kymmenen vuotta ikäeroa on tenniksen ylisten luokkien SM-kisojen miesten kaksinpelin sunnuntaisilla finalisteilla: kisan seitsemänneksi sijoitettu HVS:n 25-vuotias Harri Heliövaara saa vastaansa seurakaverinsa 15-vuotiaan Emil Ruusuvuoren Jarkko Nieminen Areenalla Turussa.
Lauantaisissa välierissä ex-ammattilainen Heliövaara voitti joululomalle University of North Carolinasta tulleen turkulaislähtöisen, mutta HVS:aa edustavan Santtu Leskisen luvuin 6-1, 6-3. Näin Heliövaara pääsee tavoittelemaan uransa toista miesten kaksinpelin mestaruutta sisäkentillä. Ensimmäisensä hän voitti vuonna 2010.
Heliövaaran finaalivastustaja Emil Ruusuvuori on sen sijaan ensimmäisessä miesten SM-kaksinpelin loppuottelussa. Hän kukisti välierissä 5.sijoitetun Smashin Mika Kososen, joka ei ollut pelaamissaan kolmessa ottelussa menettänyt erääkään. Ruusuvuori pelasi erien loput tarkemmin ja voitti ottelun 6-4, 7-5.
Loppuottelu alkaa sunnuntaina klo 12.30.