Heliövaara ja Kauppila pääsarjassa

25.11.2005  |  11:00

Kiuru ja Tuohimaa karsivat Eddie Herr-kisaan

Floridassa, Yhdysvalloissa pelataan  perjantaista alkaen suurta kansainvälistä juniorien turnausta ”Eddie Herriä”. Turnaus on saanut nimensä perustajansa Eddie Herrin (1907-2000) mukaan.
Suomesta kilpailuun osallistuu neljä pelaajaa, 16-vuotiaiden luokissa Satan Harri Heliövaara, HVS:n Ina Kauppila ja LVS:n Jesse Kiuru sekä 18-vuotiaiden luokassa Smashin Katariina Tuohimaa.
Viikonvaihteessa pelataan turnauksen karsintoja, maanantaina alkaa pääsarja. Finaalit pelataan sunnuntaina 4.12. Seuraavalla viikolla pelataan Floridassa juniorien MM-turnauksena pidetty Orange Bowl, johon suomalaisjoukkue myös osallistuu.
Eddie Herrissä LVS:n Jesse Kiuru on sijoitettu 16v. karsintojen sijalle 12. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella USAn Maksim Tikhomirovin perjantaina. Harri Heliövaara on suoraan pääsarjassa.
Ina Kauppila on 16-vuotiaiden tyttöjen kaksinpelin pääsarjassa, Katariina Tuohimaa joutui tyttöjen 18v kaksinpelissä karsintoihin, joissa hän on kuudenneksi sijoitettu. Ensimmäisellä kierroksella hän kohtaa Barbadoksen Malissa S McCollinin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen jatkoon Sunderlandissa… →