Heliövaara ilmoitti päättävänsä uransa

23.4.2013  |  18:07

Liki viisituntinen, viisieräinen ottelu Irlannin James McGeetä vastaan maitten välisen DC-ottelun ensimmäisenä pelipäivänä 5.4.2013 jäi – ainakin toistaiseksi – Harri Heliövaaran tennisuran viimeiseksi kilpailuotteluksi.
Heliövaara ilmoitti omassa blogisaan verkkosivuillaan tiistaina 23.4., että hän päättää uransa.
Etenkin viimeinen vuosi on ollut täynnä erilaisia loukkaantumisia, mistä syystä sekä harjoittelu- että kilpailujaksot ovat olleet varsin katkonaisia.

-Olenkin tullut siihen päätökseen, että keskityn toistaiseksi tenniksen sijasta opiskeluihini Aalto yliopistossa, jotta kehoni saa varmasti riittävästi aikaa palautua kaikesta siitä rasituksesta ja niistä loukkaantumisista, joita se on viime aikoina saanut kokea. Uskoa siihen, että pystyisin nykyisellään harjoittelemaan terveenä pitkiä aikoja, ei tällä hetkellä ole, joten keskittymisen siirto muihin asioihin elämässä tuntuu ainoalta oikealta ja luontevalta ratkaisulta, kirjoittaa Harri.

Harri saavutti ATP-rankingissa sijan 194 ja nelipelissä 127.

Blogissaan Harri kiittää koko sydämestään kaikkia kannustajiaan.
Suomen tennis puolestaan kiittää Harria lämpimästi hänen tennikselle antamistaan vuosista, kokonaisvaltaisesta panostuksesta ammattilaisuran rakentamisessa ja lukemattomista ilon hetkistä, joita hän on lajia seuraaville antanut.
Kaikkea hyvää jatkossa, Harri.

 

Harri Heliövaara

Jaa:

Seuraava uutinen: Street Tennis kiertue… →