Heliövaara/Glasspool välieriin Queen’s Clubin ATP500-kilpailussa – ”On se aika siistiä pistää uudestaan maailman ykköspari nippuun”

16.6.2022  |  21:20  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat edenneet Queen’s Clubilla pelattavassa ATP500-kilpailussa välieriin.

Villinkortin turnaukseen saanut pari kukisti puolivälierissä Ram Rajeev/ Joe Salisbury parin lukemin 7-6 6-2. Voitto oli maailman ykkösparista jo toinen tällä kaudella. Ensimmäinen tuli keväällä Rooman Masters 1000 -turnauksessa. Heliövaara oli luonnollisesti tyytyväinen:

– On se aika siistiä pistää uudestaan maailman ykköspari nippuun. Osoittaa, että ensimmäinen kerta ei ollut puhdas vahinko.

Ottelun ensimmäistä erää suomalainen kuvaili tasaiseksi, kun taas toisessa erässä suomalais-brittiläinen pari pääsi karkumatkalle.

– Tänään ottelu oli semmoinen mitä odotettiinkin ensimmäisessä erässä, kun kaikki pitivät omia syöttöjä. Tie-break olikin vähän erikoinen, kun siinä tuli monenlaisia virheitä vähän joka suunnalta. Onneksi meiltä löytyi loppuun muutama huikea palautus. Toinen erä lähti tosi hyvin meidän kannalta käyntiin. Vasta puolella alkoi ehkä usko hieman loppua ja päästiin kruisailemaan toinen erä loppuun, kuvaili Heliövaara.

Heliövaara/Glasspool kaksikon turnaus jatkuu lauantaina, kun välierissä vastaan asettuu Rohan Bopanna (nelinpelin ATP-25) ja Denis Shapovalov (ATP-15).

– Aika hienoa, kun pikkupojasta asti olen katsonut Queen’s Clubin kisaa ja keskuskenttää Eurosportilta ja nyt itse pääsee pelaamaan siellä. Ainutlaatuisia juttuja, päätti Heliövaara.

ATP500 | QUEEN´S CLUB

Lontoon ruohokentillä pelattavassa turnauksessa on myös mukana Emil Ruusuvuori, joka on edennyt kaksinpelien puolivälieriin. Ruusuvuori kohtaa Marin Cilicin perjantaina noin kello 19.00. Otteluita voi seurata Discovery+ tai Eurosport Player palveluista.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 24/2022 – →