Heliövaara/Glasspool puolivälieriin Eastbournessa – Ruusuvuori taipui toisella kierroksella

23.6.2021  |  17:56  |  Raportit

Kuva: ATP

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät nelinpelin puolivälieriin ATP250-turnauksessa Eastbournessa. Emil Ruusuvuoren oli puolestaan taipuminen kaksinpelin toisella kierroksella.

Villin kortin turnaukseen saaneet Heliövaara/Glasspool kohtasivat ensimmäisellä kierroksella australialaispari Luke Saville/Max Purcell. Nelinpelin maailmanlistalla on Heliövaara sijalla 88., Glasspool 104., Saville 32. ja Purcell 43. Suomalais-brittiläiskaksikko ei kumarrellut rankingissa korkeammalla olevien suuntaan senttiäkään, vaan käyttivät tilaisuutensa loistavasti edukseen edeten puolivälieriin vakuuttavasti 6-2, 6-3. Saville/Purcell olivat Australian avointen finaalissa vuonna 2020.

– Tänään oli kyllä todella vahva esitys meiltä Lloydin kanssa. Oltiin alusta asti hereillä ja tällä kertaa kaikki sujui komennossamme ihan loppuun asti. Syöttö, palautus ja verkkopeli olivat kaikki vahvassa iskussa, ja pelityylimme sopii kyllä ruoholle erinomaisesti, kommentoi Heliövaara.

Heliövaara/Glasspool kohtaavat kahdeksan parhaan joukossa brittiparin Jamie Murray/Luke Bambridge.

– Huomenna ovat vastassa kokeneet brittipelaajat, mutta hyvät esitiedot on heistä olemassa meilläkin. Murray pelaa neluria hyvin omalla tyylillään, joten on kiva nähdä miten vahva voimapelimme toimii häntä vastaan.

ATP250 | EASTBOURNE

Ruusuvuori (ATP-79) otti tiistaina avauskierroksella komean voiton turnauksen seitsemänneksi sijoitetusta espanjalaisesta Albert Ramos-Vinolasista (ATP-40) 6-4, 6-3. Keskiviikon toisella kierroksella oli Ruusuvuoren kuitenkin taipuminen kokeneelle 37-vuotiaalle italialaiselle Andreas Seppille (ATP-95) 2-6, 3-6.

Ruusuvuoren seuraava turnaus on ensi viikolla käynnistyvä vuoden kolmas Grand Slam -turnaus, eli Wimbledon. Mukana ovat myös Henri Kontinen/Roger-Vasselin, Heliövaara/Glasspool ja junioreissa Laura Hietaranta.

Seuraava uutinen: 🔑 OmaTennis – →