Harri Heliövaara ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki äänestyksessä

1.11.2022  |  12:30  |  Artikkeli

Harri Heliövaara on ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki pitkän listan äänestyksessä tulevassa Urheilugaalassa.

Heliövaara on ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki kategoriassa kesän ATP-turnausvoitosta Saksassa. Heliövaara saavutti uransa ensimmäisen ATP500-tason turnausvoiton nelinpelissä yhdessä Lloyd Glasspoolin kanssa Hampurissa 24.7. Nelinpelispesialisti oli mielissään kuullessaan ehdokkuudesta Urheilugaalassa.

– Olin todella ilahtunut kuullessani ehdokkuudesta vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi. Suomalaisella urheilulla menee lujaa, ja koen ylpeyttä saadessani olla luomassa suuria tunteita myös kotikatsomoihin, kertoi Heliövaara.

33-vuotias Heliövaara on pelannut uransa parasta tennistä tällä kaudella. Suomalainen on noussut maailmanlistalla ennätyslukemiin, ATP-rankinglistan neljänneksitoista. Sen lisäksi finaalipaikkoja on tähän mennessä tänä vuonna ATP-kiertueella kertynyt jo seitsemän, joista Hampurin turnaus päättyi mestaruuteen. Turnausvoittoon päättyneellä viikolla Heliövaara/Glasspool pari voittivat neljä ottelua häviämättä erääkään.

– Hampurin kisavoitto kesällä oli varmasti yksi tähänastisen urani kohokohtia. Suvereeni esitys koko viikon ajan, saavutimme suorastaan flow-tilan, jossa voitto oli omassa mielessämme ainoa mahdollinen lopputulos, muisteli Heliövaara.

Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki -äänestys

Pitkän listan äänestyksestä julkaistaan Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki TOP10 -lista 8.12.2022. Palkintokategorian kymmeniköstä voittaja selviää yleisöäänestyksen perusteella ja äänestys kestää aina Urheilugaalan iltaan. Voittaja palkitaan Urheilugaalan lavalla Helsingin Jäähallissa tammikuussa torstaina 12.1. Äänestyspisteet alkavat nollasta toisessa äänestysvaiheessa.

Vuoden sykähdyttävintä pääsee äänestämään Urheilugaalan nettisivujen kautta. Pitkän listan äänestysaika on 1.11.–30.11.

Seuraava uutinen: Olosuhdeseminaari järjestetään 15.11.… →