Harjoituskeskushaku käynnissä

13.6.2008  |  10:00

Alueelliset harjoituskeskukset tarjoavat mahdollisuutta aamuharjoitteluun

Valmennus urheilu- tai liikuntapainotteisissa oppilaitoksissa tarkoittaa paikallisen urheiluakatemian, paikallisen seuran ja Suomen Tennisliiton yhdessä tarjoamaa mahdollisuutta harjoitella kouluaikana liiton osoittaman valmentajan asiantuntemusta hyväksi käyttäen. Harjoitusmahdollisuuksien määrä vaihtelee 2-3 aamuharjoituksen välillä paikkakunnasta riippuen. Harjoituskeskuksessa toimiva valmentaja on virallisen valmentajatutkinnon suorittanut ammattivalmentaja. Valmentajien osalta nimet selviävät kesäkuun puoleen väliin mennessä.

Harjoituskeskusten aamuharjoittelu on tarkoitettu kansalliseen kärkeen tai kansainvälisille kentille tähtääville nuorille, jotka myös haluavat varmistaa hyvän perustason siviilikoulutuksen. Tärkeimpinä valintaperusteina tullaan käyttämään seuraavia tekijöitä:

– pelaajan kansainvälinen ranking
– pelaajan kansallinen ranking
– pelaajan harjoitusmäärät / tavoitteet
– pelaajan kilpailumäärät / ottelut
– pelaajan fyysinen taso

Pelaajat hakevat itsenäisesti haluamiinsa kouluihin, jotka mahdollistavat valmennustoiminnan aamuisin ja tämän lisäksi jokaisen pelaajan tulee hakea oikeutta osallistua harjoituskeskuksen mahdollistamiin harjoituksiin erikseen täytettävällä lomakkeella. Toiminta on pääasiassa suunnattu lukio-opiskelijoille ja ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville sekä korkean asteen opiskelijoille, mutta myös yläasteikäisillä on mahdollisuus hakea harjoitusoikeutta paikallisessa harjoituskeskuksessa. Lomake löytyy Suomen Tennisliiton sivuilta Tennisliiton ja valmennuksen alta sekä tämän sähköpostin liitteenä ja se tulee palauttaa viimeistään 15.6. mennessä. Päätökset harjoituspaikoista tehdään yhteistyössä paikallisten harjoituskeskusten kanssa ja lopullisesti ne päättää huipputennis- ja maajoukkuetoimikunta viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Harjoituskeskukset syksy 2008
Helsinki, Finland Tennis Club
Tampere
Turku
Kotka
Kuopio
Joensuu

Jaa:

Seuraava uutinen: Alue Cup… →