Hangon seniorien ITF-turnauksessa ollaan jo välierävaiheessa

2.8.2013  |  08:08

Scandinavian EB Championships by Mandatum Life kisa on ITF Senior Tourin kakkoskategorian kisa ja pistearvoltaan siten varsin arvokas. Suomalaispelaajat ovat edenneet useassa miesten ja naisten luokassa välieriin.
Nelinpeleissä pelataan vielä aiempia kierroksia.

 

Miehet 40v-luokassa on kahdeksan osallistujaa, kaikki Suomesta. Välierien otteluparit ovat Tero Nissinen – Mikael Riska ja Alexander Lindholm-Taavi Suorsa.
Miehet 45v-luokassa oli mukana kaksi brittiä, Gary Keens (4.) ja Edward Oakenfull, mutta Keens putosi avausottelussaan Pertti Mandellille ja Oakenfull puolivälierissä Tapio Rossille. Luokan välieräparit ovat Alec Arho-Havrén (1.) – Pertti Mandell ja Tuomas Kivistö (3.) – Tapio Rossi.
Miehet 50v-luokassa on vielä pelaamatta puolivälieriäkin, mutta välieriin ovat selvittäneet tiensä Jari Larkiola ja Itävallan Bernhard Rieder. Luokan ykkössijoitettu Italian Marco Bonaiuti kohtaa puolivälierissä Hannu Saaren (7.)
Kilpailun perustaja ja sielu Joakim Berner on miehet 55v-luokan ykkössijoitettu ja ainoana suomalaisen vielä mukana. Hän kohtaa välierissä Hollannin Frits Raumakersin (3.). Toisessa välierässä ovat vastakkain Tanskan Allan Rasmussen (2.) ja Ruotsin Björn Schröder (4.).
Mikko Horsma puolustaa ainoana suomalaisvärejä miehet 60v-luokassa. Hän kohtaa välierissä Norjan Harald Messelin (3.). Luokan ykkössijoitettu Australian Wayne Cowley saa vastaansa Ruotsin Per Johanssonin.
Miehet 65v-luokan välierissä Hans Söderströmillä (3.) on vastassaan ykkössijoitettu Venäjän Iakov Atrokhov ja Hannu Helmisellä (4.) kakkossijoitettu britti Michael Hepker.
Jaakko Salava välierävastustaja miehet 70v-luokassa on Aleksey Sizemov (2.), toisessa välierässä kohtaavat Australian Yannick Aubree (1.) ja Saksan Muhamed Mulalic.
Miehet 75v-luokan kolme osallistujaa Pekka Olkkonen, Reino Heinämaa ja Saksan Josef Nöring pelaavat round robinia, jossa on vielä otteluita jäljellä.

Naisten luokat

Naisten 40v-luokassa on viisi pelaajaa ja se pelataan round robinina. Mari-Liis Parmas on kokenut tappiot Bulgarian Tzvetelina Nikolovalle ja Viron Piret Ilvesille.
Naisten 45v-luokassa on niin ikään viisi pelaajaa, kaikki Suomesta. Kaksi otteluvoittoa ovat lohkossa ottaneet Päivi Lehti ja Päivi Frangen.
Naiset 50v-luokka on jaettu kahteen lohkoon. Kaksi voittoa on Johanna Leppäsellä ja Ulla Ristimäellä.
Kaikki naiset 55v-luokan osallistujat ovat Suomesta. Lohkossa kaksi voittoa on Leena Rannalla.
Naiset 60v-luokan kahdessa lohkossa Elina Myöhäsellä on kaksi voittoa.
Aune Tuomainen on edennyt naiset 65v-luokan välieriin, jossa hän kohtaa ykkössijoitetun Unkarin Marie Pinterovan.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: →