Haku vuoden 2012 pienten ja keskisuurten seurojen kehitysohjelmaan käynnissä

16.2.2012  |  13:06

PIENTEN JA KESKISUURTEN SEUROJEN KEHITYSOHJELMA 2012

Vuonna 2011 aloitettu pienille ja keskisuurille seuroille suunnattu kehitysohjelma saa jatkoa, kun vuonna 2012 mukaan valitaan viisi uutta seuraa. Ohjelman tavoitteena on auttaa seuroja kasvattamaan ja laajentamaan toimintaansa.

MITKÄ SEURAT VOIVAT HAKEA MUKAAN

Nimensä mukaisesti ohjelma on tarkoitettu pienille ja keskisuurille seuroille. Määritelmää tulkitaan joustavasti ja ennen kaikkea seuran oma tahtotila vaikuttaa valintaan. Vähimmäisedellytyksenä on, että seura aikoo laajentaa ja kasvattaa toimintaansa ja sillä on riittävät resurssit siihen.

KEHITYSOHJELMAN SISÄLTÖ

1. Liikunta ja urheilu yhteiskunnassa
2. Seuran strategia ja toimintasuunnitelma
3. Seuran talous, hallinto ja organisaatio
4. Ulkoinen ja sisäinen viestintä
5. Tenniskoulu, valmennus-, kilpailu sekä muu seuratoiminta

KEHITYSOHJELMAN TOTEUTUS

Ohjelma koostuu kolmesta eri osa-alueesta:

1) Alkutapaamisessa tehtävä seurakohtainen kehityssuunnitelma, ohjelman aikana tehtävä seura-analyysi sekä seurantatapaaminen noin puolen vuoden päästä ohjelman päättymisestä.

2) Yhteiset seurakoulutukset, jotka järjestetään kahtena viikonloppuna Pajulahdessa ja niihin voivat osallistua vastuuhenkilöiden lisäksi mm. seuran työntekijät.

3) Seurakohtaiset koulutukset/kehitystilaisuudet 1-2 kpl, jotka sovitaan seuran kanssa ohjelman keski- ja loppuvaiheille.

Seura nimeää kehitysohjelmalle vastuuhenkilön sekä työryhmän, jotka sitoutuvat osallistumaan kehitysohjelman toteuttamiseen sekä tarpeen mukaan yhteisiin tilaisuuksiin.

AIKATAULU

Helmikuu: haku kehitysohjelmaan
Maaliskuu: valinnat
Huhtikuu: alkutapaamiset
Toukokuu: 1. yhteinen koulutus
Kesä-syyskuu: seurakohtaiset koulutukset/kehitystilaisuudet
Lokakuu: 2. yhteinen koulutus
Marraskuu: seura-analyysien läpikäyminen
Kevät 2013: seurantatapaamiset

HAKU KEHITYSOHJELMAAN JA TIEDUSTELUT

Kehitysohjelmaan haetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ. Hakemus tulee tehdä helmikuun 2012 aikana. Valinnat julkaistaan maaliskuussa 2012.

Kehitysohjelmasta vastaa Tennisliiton seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus (050 361 5193, henrik.zilliacus@tennis.fi).

Jaa:

Seuraava uutinen: Julius Kaverinen puolivälieriin… →