Haku tenniksen yläkoulu- ja toisen asteen leiritykselle avattu kaudelle 2024-2025

17.4.2024  |  19:10  |  Ennakot

Tenniksen yläkoulu- ja toisen asteen leirityksien haku on avattu tulevalle kaudelle 2024-2025. Leiritykset järjestetään Vierumäellä ja molempien leirityksien valmentajarunkona toimivat Vierumäen tenniksen lajipäällikkö Petja Nykänen, Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen ja entinen pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen. Tutustu toimintaan ja hae mukaan alla olevien linkkien kautta.

Yläkoululeiritys

Leirityksen keskeisenä tehtävänä on toimia virikkeiden antajana sekä tukiverkostona pelaajan kehittymisessä kokonaisvaltaisena urheilijana. Toteutuksessa on mukana Suomen Tennisliiton sekä Suomen Urheiluopiston lisäksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja yhteistyössä Päijät-Hämeen Urheiluakatemia.

Leirityksen aikana toteutetaan laadukkaan lajitreenin ja opiskelun ohella Olympiakomitean suosituksen mukaiset harjoitettavuuskartoitukset sekä Tennisliiton omat fyysiset testit.

Leiritykseen sitoutuu pelaajan lisäksi hänen valmentajansa: tulevalla kaudella 2024-25 ennen jokaista leiriä valmennustiimi järjestää yhteisen etätapaamisen pelaajien henkilökohtaisten valmentajien kanssa, mikä mahdollistaa leiriteemojen entistä paremman nivomisen arjen tekemiseen. Näin leiritys palvelee pelaajaa mahdollisimman hyvin.

Leirityksen aikaisella tekemisellä ja asenteella on merkitystä. Leireillä on mahdollista antaa näyttöjä Vierumäen kansainvälisten TE- ja ITF-kilpailujen villejä kortteja silmällä pitäen. Tennisliitto on valmennustiimissä vahvasti mukana ja leirien edesottamuksia seurataan myös liitossa suurella mielenkiinnolla.

Yläkoululeiritys koostuu neljästä leiristä kauden aikana ja urheilija sitoutuu osallistumaan kaikkiin leireihin. Hae mukaan 10.6. mennessä ja tutustu tarkemmin leiritykseen alla olevan linkin kautta.

YLÄKOULULEIRITYS | HAE MUKAAN

Toisen asteen leiritys

Tenniksen toisen asteen leiritys jatkaa pelaajan polkua yläkoululeirityksen jälkeen. Leiritys tehdään yhteistyössä Suomen Tennisliiton kanssa ja toiminnalla on Suomen Olympiakomitean hyväksyntä.

Toisen asteen leiritys on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville tavoitteellisesti urheileville tytöille ja pojille. Leiritys toteutetaan yksilöleirityksenä ja leirityksen tavoitteena on tukea yksilöiden huippu-urheilijaksi kehittymistä ja vahvistaa tavoitteellista harjoittelua osana urheilijan polkua kohti liiton maajoukkuetoimintaa.

Leiritykseen voivat hakea toisen asteen ikäryhmään kuuluvat urheilijat.

Leirien sisällöissä kehitetään lajiharjoittelun ja monipuolisten fyysisten ominaisuuksien harjoittelun lisäksi erityisesti psyykkisiä, sosiaalisia ja elämänhallinnan taitoja. Leirityksessä hyödynnetään Olympiakomitean Kehity huippu-urheilijaksi harjoituskirjan sisältöjä. Leiriläisillä on käytössä Priima oppimisalusta. Leiripäiviin jätetään aikaa myös omatoimiselle opiskelulle.

Toisen asteen leiritys koostuu neljästä leiristä kauden aikana ja urheilija sitoutuu osallistumaan kaikkiin leireihin. Hae mukaan 10.6. mennessä ja tutustu tarkemmin leiritykseen alla olevan linkin kautta.

TOISEN ASTEEN LEIRITYS | HAE MUKAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup Finals:… →