Haku nuorten maajoukkuetoimintaan vuodelle 2015

15.12.2014  |  16:15

Haku nuorten maajoukkuetoimintaan vuodelle 2015

 

Ensi vuonna maajoukkueryhmissä mukana olevat pelaajat on jaettu 3 eri ryhmään: huippu-, haastaja- ja tulevaisuusryhmä. Pelaajat huippu- ja haastajaryhmiin valitsee Tennisliiton huipputennistoimikunta perustuen kriteereihin, mitkä selviävät nuorten maajoukkuetoiminnan alta Liiton verkkosivuilta.

Sen sijaan tulevaisuusryhmään pelaajat valitaan hakemusten mukaan. Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee selvitä hakijan perustiedot, yhteenveto vuoden 2014 harjoittelusta ja kilpailemisesta sekä kehityssuunnitelma vuodelle 2015: harjoittelu- ja kilpailusuunnitelma, kehityskohdat, tavoitteet.

Hakeminen tähän mukaan ei velvoita mihinkään, mutta tällä hakija osoittaa kiinnostuksensa maajoukkuetoimintaa ja kansainvälistä kilpailemista kohtaan, on oikeutettu osallistumaan heille tarkoitettuihin tapahtumiin ja hänet lisätään sähköpostilistalle, missä kerrotaan maajoukkuetoiminnan ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista.

Hakemukset 18.12. mennessä sähköpostilla maajoukkuevastaava Saku Siivoselle (saku.siivonen@jnta.fi).

Lisätiedot ja tiedustelut,

Saku Siivonen
Maajoukkuevastaava
+358 44 9991754
saku.siivonen@jnta.fi

 

HUOM! Hakuaikaa nuorten maajoukkueiden tulevaisuusryhmään on pidennetty vuoden loppuun asti, koska hakuaikataulu on ollut monelle liian tiukka, eikä valintaprosessia johtuen suuresta hakijoiden määrästä ehditä käymään läpi ennen joulua. Valinnat maajoukkueiden huippu- ja haastajaryhmiin julkistetaan Tennisliiton verkkosivuilla vielä ennen joulua.

 

 

 

Nuorten maajoukkuetoiminnan esittelymateriaali julkaistu

Suomen Tennisliiton ja Jarkko Nieminen Tennis Akatemian yhdessä suunnitteleman nuorten maajoukkuetoiminnan esittelymateriaali tuleville vuosille on nyt julkaistu. Toiminnan arvot, tavoitteet, valintakriteeritsekä kalenteri vuodelle 2015 löytyvät seuraavasta linkistä.

https://www.tennis.fi/huipputennis/nuorten+maajoukkuetoiminta/

Lisäksi Suomen Tennisliitto ja Jarkko Nieminen Tennis Akatemiajärjestävät joulukuussa vielä kaksi infotilaisuutta, joissa esitellään ensi vuodennuorten maajoukkuetoimintaa ja kerrotaan tarkemmin alkavasta yhteistyöstä.Tilaisuudet ovat avoimia kaikille eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Infotilaisuuksien ajankohdat ja paikat

10.12. Valo-talo, Helsinki (Radiokatu 20) klo 17-18.30

13.12. Jarkko Nieminen Areena (Impivaaran Tenniskeskus),Turku klo 12-13.30

Tilaisuuksissa ovat paikalla valmentaja Saku Siivonen (JNTA)ja toimitusjohtaja Teemu Purho (STL).

Mikäli haluatte lähettää etukäteen kysymyksiä, joihin toivottevastausta, voitte lähettää ne sähköpostitse osoitteeseen teemu.purho@tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomi ja Säätelä… →