Hakkarainen vahvistamaan liiton valmennustoimintaa

8.7.2008  |  16:05

Syksystä Pajulahtiryhmän osa-aikaiseksi valmentajaksi

Kuopiolainen Erik Hakkarainen, 24, on nimitetty nuorten Pajulahtiryhmän osa-aikaiseksi apuvalmentajaksi Ville Liukon rinnalle. Hakkarainen tulee toimimaan tiiviisti myös nuorten maajoukkuetoiminnassa ja pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan koko suomalaisen tenniksen eteenpäin viemistä.
Erik Hakkarainen on aiemmin toiminut Kuopion Tennisseurassa tuntivalmentajana sekä Puijon Tennis Teamissä Kuopiossa päävalmentajana lasten ja nuorten parissa. Hakkarainen on suorittanut kaikki Tennisliiton koulutukset ja päättää syksyllä Liikuntakeskus Pajulahdessa Valmentajan ammattitutkinnon ja valmistuu syksyllä myös liikuntaneuvojaksi. Pajulahtiryhmä saa Erikistä hyvän harjoitusvastustajan, sillä hän on miesten tasoituslistalla sijalla 59.
Myös Pajulahtiryhmään tulee syksyllä uusia pelaajia: Mikko Rajamäki Tampereelta, Juuso Laitinen Kuopiosta sekä Stina Kailaheimo ja Katja Verho Helsingistä. Ryhmän valmennusvastuun ottaa nuorten päävalmentajana aloittava Ville Liukko.
Pajulahtiryhmässä ovat olleet vuoden verran Harri Heliövaara Helsingistä, Jesse Kiuru Lahdesta, Tuomas Manner Porista ja Juuso Ojanen Kuopiosta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi ja Luxemburg… →