Haavisto, Koponen, Liuksiala ja Stenfors SEB JGP-turnausvoittoihin Tampereella

30.9.2013  |  15:52

 
PVS:n Patrick Stenfors (oik.) voitti P14 kaksinpelin loppuottelun. Smashin Tatu Alanen antoi
hyvän vastuksen.
Kuva: Paulus Kiviharju

Tampereella pelatussa SEB JGP-kilpailusarjan viidennessä osaturnauksessa kisasivat alle 10v ja 14-vuotiaat

Pojat 16v -luokan kaksinpelin karsinnassa oli täysi 32 pelaajan kaavio, josta Smashin Jussi Tiainen nousi kahdella voitolla pääsarjaan. Jussi otti vielä pääsarjassakin kaksi voittoa: kukisti TaTS:n Roni Rikkosen ja Lo-Ten Volter Virtasen, mutta löysi sitten ykkössijoitettu PVS:n Patrick Stenforsista vahvempansa välireissä.
Patrick kohtasi loppuottelussa Smashin Tatu Alasen, joka joutui tiukkaan kolmieräiseen välierissä Lo-Ten Samu-Matias
Kaasalaisen
kanssa. Patrick otti turnausvoiton luvuin 6-3, 6-2.
Patrick ja Tatu olivat nelinpelin ykkössijoitettuja, mutta pari koki puolivälierissä tappion TaTS:n Emilio Martinez-Martinezille ja PTT Juho Poutiaiselle ottelutie-breakissa (8-10). Turnausvoitosta kävivät kuitenkin tasaväkisen taistelun kolme lotelaista ja Smashin Anttoni Kinnunen. Kinnunen/Virtanen pari voitti Leo Haaralan ja Kaasalaisen.

Smash-Kotkan 11-vuotias Ella Haavisto oli  T14-luokan kaksinpelin toisella kierroksella hävinnyt 1-6 ensimmäisen erän kisan kakkossijoitetulle ÅLK:n Venla Anderssonille, mutta nousi siitä otteluvoittoon. Välierissä hän kukisti TVS:n Veera Antosen ja kävi finaalissa kovan taiston karsinnasta hienosti nousseen ja kisan aikana 14 vuotta täyttäneen Smashin Nikita Liebkindin kanssa. Nikita oli pudottanut välierissä ykkössijoitetun TaTS:n Mariella Minetin 6-1, 6-1.
Loppuottelussa Ella voitti avauserän 6-2, Nikita toisen 6-3. Kolmannessa erässä käytiin pitkä, tiukka kamppailu, jonka Ella vei 7-5.    
Nelinpelin voiton veivät Veera Antonen ja Eeva Heinonen TVS:stä. Ihan helposti ei voitto tullut, sillä Nikita Liebkind ja
GVLK:n Andrea Widing panivat hanttiin loppuun asti. Kumpikin pari voitti erän luvuin 7-5, 7-5. Ottelutie-break meni turkulaisille lopulta 16-14.

Pojat 10v-luokan kaksinpelin loppuotteluun etenivät hieman odotetustikin ja ilman erämenetyksiä HVS:n Hugo Kristiansson ja TaTS:n Samuel Liuksiala. Loppuottelukin meni kahdessa erässä ja sen voitti Samuel 6-3, 6-3. Pojat olivat myös nelinpelin loppuottelussa ja siinä osat vaihtuivat Hugo ja hänen virolaisparinsa Enrico Nurme ottivat voiton Samuelista ja TaTS:n Nikolai
Hakalasta
.

JTS:n Vilma Koponen ja LVS:n Fiona Kallio menivät vaivatta T10-luokan kaksinpelin. Fiona ei kuitenkaan pystynyt pelaamaan finaalia, joten turnausvoitto kirjattiin Vilmalle.
Vilmalla oli nelinpelissäkin sauma ottaa turnausvoitto parinsa T-88:n Isabel Kämpin kanssa, mutta loppuottelussa TaTS:n Emilia Hartman ja Lo-Ten Agda Laakso voittivat heidät ottelutie-breakissa 10-5.

 
SEB JGP 10v ja 14v viides osakilpailu
27.-29.9.2013 Tampere
Järj: TaTS

Luokkien loppuottelutulokset
P14
2p Patrick Stenfors PVS – Tatu Alanen Smash 63 62
4p Anttoni Kinnunen Smash/Volter Virtanen Lo-Te – Leo Haarala/Samu-Matias Kaasalainen Lo-Te 75 64
T14
2p Ella Haavisto Smash-Kotka – Nikita Liebkind Smash 62 36 75
4p Veera Antonen/Eeva Heinonen TVS – Nikita Liebkind Smash/Andrea Widing GVLK 57 75 [16-14]

P10
2p Samuel Liuksiala TaTS – Hugo Kristiansson HVS 63 63
4p Hugo Kristiansson HVS/Enrico Nurme Viro – Nikolai Hakala/Samuel Liuksiala TaTS 61 64
T10
2p Vilma Koponen JTS – Fiona Kallio LVS wo
4p Emilia Hartman TaTS/Agda Laakso Lo-Te – Vilma Koponen JTS/Isabel Kämppi T-88 64 36 [10-5]

T14 luokan tyttöjen nelinpelin voitosta kävivät armottavan voiton vas. GVLK:n Andrea Widing ja
Smash Nikita Liebkind sekä TVS:n Veera Antonen ja Eeva Heinonen
Kuva: Paulus Kiviharju

Jaa:

Seuraava uutinen: TCT, TaTS, HLK… →