H.Laaksonen jatkaa Milanossa

20.5.2009  |  12:00

Kaksinpelissä kolmannella kierroksella

Henri Laaksonen (ITF 57) eteni kolmannelle kierrokselle juniorien A-kategorian ITF-pistekilpailussa, Trofeo Bonfigliossa, Milanossa, Italiassa tiistaina.
Hän voitti kaksinpelin toisella kierroksella 16.sijoitetun Argentiina Kevin Konfederakin (ITF 29) luvuin 6-0, 6-1 ja kohtaa kolmannella kierroksella voittajan ottelusta Jozef Kovalik Slovakia (ITF 48) – Ben McLachlan Uusi-Seelanti (ITF 87). Kovalik voitti ensimmäisellä kierroksella kisan ykköseksi sijoitetun Taiwanin Huang Liang-Chin (ITF 4) kolmessa erässä.
Nelinpelissä Henri ja Ruotsin Daniel Berta ovat seitsemänsiksi sijoitettuja. He kohtaavat ensimmäisellä kierroksella saksalaiset Daniel Bertan ja Dominik Schulzin. Laaksonen voitti Schulzin viime kesänä 16-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailun loppuottelussa Moskovassa.
Trofeo Bonfiglio –turnaus pelataan nyt 50.kerran.