H. Kontinen/Tosic Aamulehti Tampere Openin nelinpelin voittoon

28.7.2013  |  11:59

Henri Kontinen ja hänen serbiparinsa Goran Tosic etenivät erääkään menettämättä Aamulehti Tampere Openin, 42.500€ ATP Challenger -turnauksen nelinpelin voittoon, kun kukisti loppuottelussa ykkössijoitetut Filippiinien Ruben Gonzalesin ja Australian Chris Letcherin.
Yksi syötönmurto kummassakin erässä toi voiton luvuin 6-4, 6-4.
Turnausvoitto toi Henrille 80 ATP-nelinpelipistettä ja nostaa hänet maanantaina ilmestyvällä rankinglistalla 300 parhaan joukkoon. Hieno suoritus, kun hänen rankinginsa oli vuoden alussa 1359.

Miesten nelinpelin finaalin jälkeen pelattiin naisten 10.000$ ITF-turnauksen nelinpelin finaali, jossa Emma Laine ja Piia Suomalainen tavoittelivat voittoa saksalaisista Julia Wachaczykistä ja Nina Zanderista. Vaikka tappio tuli 4-6, 4-6 lukemin, olivat Laine ja Suomalainen tyytyväisiä, sillä kisaan osallistuminen tuli hetken mielijohteesta. Olkaleikkauksesta toipunut Emma Laine ei ole kilpailu sitten viime marraskuun, jolloin hän pelasi yhden nelinpelin naisten 25.000$ ITF-turnauksessa, OrtoLääkärit Openissa Talissa, Helsingissä.
Sekä Emma että Piia ovat kerran aiemmin voittaneet Aamulehti Tampere Openin naisten nelinpelin, mutta nyt ensimmäisen kerran parina.

Sunnuntaina Aamulehti Tampere Openin naisten kaksinpelin loppuottelussa kohtaavat Tanskan Karen Barbat ja Venäjän Liubov Vasilyeva ja sen jälkeen miesten kaksinpelin loppuottelussa Ranskan Maxime Teixeira ja kakkossijoitettu Hollannin Jesse Huta Galung.

 

 

 

Henri Kontinen 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tytöt voittivat Tanskan… →