H.Kontinen/Rungkat välieriin Pariisissa

5.6.2008  |  17:00

Australian avointen voittajapari kukistui 6-4, 6-4

Henri Kontinen ja Indonesian Christopher Rungkat voittivat viime viikonloppuna Charleroissa, Belgiassa Astrid Bowl-turnauksen poikien nelinpelin loppuottelussa taiwanilaiset Cheng Peng Hsieh’n ja Tsung-Hua Yangin 6-4, 6-3.
Parit kohtasivat torstaina Roland Garrosilla, Pariisissa Ranskan avointen poikien nelinpelin puolivälierissä ja sama toistui, taiwanilaisten vain onnistui ottaa yksi peli enemmän.
Kontinen ja Rungkat nousivat ensimmäisessä erässä 2-4 tappiosta erävoittoon 6-4. Toista erää he johtivat 4-1, mutta kestivät hyvin taiwanilaisten takaa-ajon. Henri Kontinen sai syöttää erä- ja otteluvoittoa 5-4 johtoasemassa ja siinä onnistuikin.

Taiwanilaiset Australian avointen voittajia

Kontisen ja Rungkatin voiton arvoa nostaa se, että taiwanilaiset voittivat tammikuussa Australian avointen poikien nelinpelin. Heidän loppuotteluvastustajiaan oli tuolloin Kanadan Pospisil ja Meksikon Ramirez.
Kontinen ja Rungkat kohtaavat välierissä tsekkialkuperää olevan Vasek Pospisilin ja samoin Kanadaa nykyisin edustavan, montenegrolaista alkuperää olevan Milos Raonicin.
Pospisil oli jo viime vuonna poikien Grand Slam-turnauksen – US Openin – nelinpelin loppuottelussa, jossa hänen parinaan oli Bulgarian Grigor Dimitrov. Pari hävisi ranskalaisille Jonathan Eyssericille ja Jerome Inzerillolle. Pospisil on Kontiselle tuttu, he pelasivat parina huhtikuussa Beualieu sur Mer’ssä juniorien ITF-kilpailussa.
Milos Raonic on pelannut jo paljon myös miesten ITF Futures-turnauksia, oli mm. maaliskuussa Kanadassa ”kymppitonnin” loppuottelussa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heino/Leivo voitti nelinpelin… →