H.Kontinen/Nieminen Roland Garrosilla tänään klo 12

27.5.2014  |  09:18

Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen pelasivat viimeksi yhdessä Suomen ja Bosnia ja Hertsegovinan välisessä Davis Cup
-ottelussa huhtikuussa Talissa.                                                                                                                  Kuva: Pekka Sipola

 

Suomalaispari Henri Kontinen (ATP4p 67)/Jarkko Nieminen (ATP49 114) aloittavat tiistaina klo 12 Suomenaikaa Ranskan avointen miesten nelinpelissä.
Ottelu pelataan kentällä 11 ja siinä Henrillä ja Jarkolla on vastassaan10.sijoitetut kolumbialaiset Juan Sebastian Cabalin (ATP4p 23) ja RobertFarahin (ATP40 27).
Kontinen ja Nieminen pelaavat nyt ensimmäisen kerran parina Grand Slam-turnauksen miesten nelinpelissä.
Henri Kontisella on meriittejä nelinpelistä Roland Garrosilla. Hän voittivuonna 2008 Ranskan avointen poikien nelinpeliturnauksen parinaan Indonesian ChristopherRungkat.

Kaksinpelissä Jarkko (ATP 60) kohtaa Puolan Jerzy Janowiczin (ATP 23), jokavoitti ensimmäisellä kierroksella Dominikaanisen tasavallan Victor EstrellaBurgosin neljässä erässä. Jarkko puolestaan urakoi liki neljä tuntia ja viisierää Puolan Michal Przysieznyä vastaan.
Jarkko ja Kim Tiilikaisen valmentama 203-senttinen Janowicz kohtaavat nytensimmäisen kerran. Ottelu pelattaneen keskiviikkona.

YLE Areenassa näytetään joka päivä Ranskan avoimista yksi ottelu. Selostajina mm. Christer Sarlin ja Sakari Lund.

Maksulliset Eurosport ja Eurosport2 -kanavat lähettävät turnauksesta yli 180 tuntia tennistä, selostajina ovat Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laine toiselle… →