H.Kontinen ykkössijoitettu Kanadassa

25.8.2008  |  09:25

ITF-teamin Amerikan kiertue käynnistyi

Henri Kontinen ja ITF:n Grand Slam Junior Team osallistuu tällä viikolla Repentignyssä Kanadan avoimiin juniorimestaruuskilpailuihin, joka on juniorien 1.kategorian ITF-pistekilpailujen sarjaa.
Kontinen (ITF 5) on kisan ykkössijoitettu ja 64 pelaajan kaaviossa suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaa maanantai-iltana Kanadan aikaan Venäjän Mikhail Biryukovin. Tämä voitti ensimmäisellä kierroksella Kanadan Zacharie Whiten. Kontinen ja Biryukov kohtaavat nyt toisen kerran. Milanossa toukokuussa Henri voitti venäläisen luvuin 6-3, 6-4.
Henri pelaa nelinpeliä jälleen Indonesian Christopher Rungkatin kanssa. 32 kaaviossa pari on ykköseksi sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaa voittajan ottelusta Marcelo Arevalo El Salvador/Takanyi Garanganga Zimbabwe – Nikola Haessig/Edward Nguyen Kanada.

Teamissa 11 pelaajaa

Henri Kontinen valittiin jatkamaan Kansainvälisen Tennisliiton, ITF:n, Grand Slam
Junior Teamissa. Hän oli teamissa toukokuun puolesta välistä heinäkuun alkuun massa- ja ruohokenttäkaudella.
Keväisestä teamista on joitain junioreja pudonnut pois ja uusia on valittu heidän tilalleen Kontisen tavoin teamissa jatkavat pojista Bosnia ja Hertsegovinan Mirza Basic, Zimbabwen Takanyi Garanganga ja Kiinaan Di Wu, uusina ovat hänen nelinpeliparinsa Christopher Rungkat, joka oli teamin jäsen viime vuonna, ja Egyptin Karim Maamoun. Tytöistä teamissa jatkavat Elena Bogdan Romaniasta ja Jessy Rompies Indonesiasta, uusia ovat Veronica Cepede Royg Paraguyasta, Alexandra Kolesnichenko Uzbekistanista ja Noppawan Lertcheewakarn Thaimaasta.
Teamin valmentajina ovat Frantisek Zlesak Tsekistä, Ivan Molina Kolumbiasta ja Roberta Burzagli Brasiliasta.
Teami kokoontui parin päivän leirille Repentignyyn Kanadaan ja osallistuu sunnuntaina käynnistyneeseen Kanadan juniorimestaruuskilpailuun. Sen jälkeen team pelaa US Openin junioriluokissa ja syyskuun toisella viikolla Kentuckyn kansainvälisessä juniorien tennisderbyssä Lexingtonissa.

Jaa:

Seuraava uutinen: GVLK voitti naisten… →